Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












15 ani de la cel mai sângeros atentat terorist din istoria Spaniei. Cei 16 români uciși la 11-M, comemorați la sediul Ambasadei României din Madrid

Postat la: 11.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astăzi, se împlinesc 15 ani de la cel mai sângeros atentat terorist din istoria Spaniei, cunoscut si ca tragedia de la 11-M. 193 de persoane, printre care şi 16 cetățeni români, au decedat în urma exploziei a zece bombe, plasate în patru trenuri din Comunitatea Madrid, la 11 martie 2004.

https://i1.wp.com/www.opcionweb.com/wp-content/uploads/2007/02/11m.jpg?zoom=2

Cu acest prilej, la orele 15.00, la sediul Ambasadei României în Spania (Avda. Alfonso XIII, 157, 28016, Madrid) s-a adus un omagiu victimelor prin depunerea unei coroane de flori la plăcuța comemorativă amplasată la intrarea în clădirea Ambasadei și se va ține un moment de reculegere.

Resultado de imagen de 11 m

Vă prezintăm lista cu cei 16 cetăţeni români  plecati in Spania dupa un trai mai bun, dar din nefericire au cazut victime ale terorismului : ANCA VALERIA BODEA, LIVIA BOGDAN, ȘTEFAN BUDAI, TIBOR BUDI, NICOLETA DIAC, GABRIELA GEORGETA DIMA, GENEVA PETRICĂ, ALOIS MARTINAȘ, ȘTEFAN MODOL, MARIANA NEGRU, ELENA PLES, IONUȚ POPA, EMILIAN POPESCU, PAULA SFEATCU, ALEXANDRU SUCIU, CSABA OLIMPIU ZSIGOVSKI. Dumnezeu să odihnească toate victimele în pace!

Resultado de imagen de 11 m

Marin MIHAI, corespondent Spania

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE