Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alex Aliman e victima din Colectiv #53 care a murit la Spitalul Floreasca

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alex Aliman este victima cu numărul 53. Tânărul a pierdut lupta cu viața în zorii zilei de 12 noiembrie, la Spitalul Floreasca. Tânărul a fost grav rănit în incendiul din Colectiv și starea sa de sănătate era foarte gravă. În această dimineață a mai murit și Mădălina Strugaru, iubita solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluț.

Numărul persoanelor care au murit în incendiul din Colectiv a ajuns la 53, dar e posibil, potrivit medicilor, să crească, deoarece mai sunt peste 20 de răniți în stare critică și foarte gravă, 17 dintre ei în țară, restul aflându-se internați în spitale din străinătate. Medicii care efectuează autopsiile susţin că majoritatea tinerilor au murit ucişi de aerul inhalat. Mulţi dintre ei aveau ochii arşi şi corneea distrusă. Leziunile de la nivelul feţei au îngreunat, de altfel, identificarea decedaţilor.

Asta, şi faptul că o mare parte nu aveau la ei acte de identitate. "Majoritatea au murit instantaneu. Odată cu începutul incendiului, au ars şi materialele din jur, mesele, scaunele şi acea tapiţerie care antifona şi care conţine cianuri şi substanţe toxice. Pe lângă monoxidul de carbon, arderea capitonajului, care conţine derivaţi toxici şi chimicale, a dus la otrăvirea aerului cu cianuri", susţin surse din cadrul IML. Cauzele morţii au fost arsurile de laringe, de faringe, trahee şi bronhii, dar şi inhalarea de fum şi intoxicaţia cu gaze toxice şi monoxid de carbon, susţin surse de asemenea, câteva persoane cu leziuni mecanice, de pe urma căderilor, lovirilor sau a strivirii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE