Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil din Sibiu atacat de un leu de circ

Postat la: 07.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un copil de 11 ani din județul Sibiu a fost zgâriat de un leu aflat într-o cușcă la circ. Părinții biatului au fost amendați, întrucât l-au lăsat pe copil nesupravegheat. Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, la circul din oraşul Mediaş, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

"Un copil de 11 ani din localitatea Târnava a mers la circ cu un grup de prieteni. Copilul a pătruns în zona interzisă din preajma cuştilor în care sunt leii, a băgat mâna într-o cuşcă şi a atins pe labă unul dintre animale, iar cel de-al doilea leu l-a zgâriat", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, copilul a fost luat de către directorul circului şi dus la spitalul din localitate. "Copilul a fost pansat, dar nu a fost necesară internarea, fiind vorba doar de zgârieturi", a mai declarat Elena Welter. Conform acesteia, circul avea luate toate măsurile pentru evitarea unui astfel de incident, existând zona protejată, închisă în preajma cuştilor pentru animale. Copilul a sărit însă peste gardul de protecţie şi s-a apropiat de cuştile leilor.

Potrivit anchetatorilor, se pare că baiatul a sărit gardul şi s-a apropiat de lei în urma unui pariu, pentru a le demonstra prietenilor că nu îi este teamă să se apropie de animale. În urma incidentului, părinţii copilului, care nu se aflau cu el, au fost amendați pentru nesupravegherea minorului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE