Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Desi anchetatorii nu știu cine-i atacatorul, atentatul de la Berlin a fost revendicat din nou

Postat la: 21.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat atentatul de luni seara de la Berlin de la Târgul de Crăciun, a anunțat agenția Aamaq, apropiată grupării teroriste.

"Atacatorul din Berlin este un soldat al Statului Islamic şi a dus la capăt operaţiunea ca răspuns la apelul de a-i ataca pe cetăţenii din statele coaliţiei anti-ISIS", arată agenţia asociată grupării jihadiste.

Aamaq atribuie revendicarea unor "surse din cadrul serviciilor de securitate", indică agenția germană DPA. Agenția germană arată că formulările sunt specifice modului în care Statul Islamic și-a atribuit atacuri comise anterior în Europa. Reuters subliniază că în revendicare atentatul de luni este descris drept "operațiunea din Berlin".

Anterior, atacul a fost revendicat chiar în seara în care a avut loc de către simpatizanți ai grupării jihadiste. Autorul atentatului de la Berlin este încă necunoscut. Suspectul de origine pakistaneză reținut de autoritățile germane după atacul de luni a fost eliberat, în lipsă de probe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE