Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Franţa: Un camion condus de un român a lovit 14 vehicule. O persoană a murit şi opt au fost rănite

Postat la: 30.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O persoană a murit, iar alte opt sunt rănite după ce un camion condus de un şofer român a lovit, joi după-amiază, alte 14 vehicule la ieşirea de pe o autostradă din sudul Franţei.

Un camion platformă care transporta autoturisme nu a putut frâna şi a lovit, joi după-amiază, alte vehicule oprite la o staţie de taxare situată pe Autostrada A8, la periferia oraşului Nisa (în sud-estul Franţei), relatează Mediafax. Potrivit primelor informații, camionul înmatriculat în România ar fi avut probleme la sistemul de frânare.

Autotrenul venea dinspre Italia şi se îndrepta spre orăşelul francez Aix-en-Provence, situat la nord de Marsilia. Aproximativ 70 de pompieri au fost mobilizaţi la locul accidentului. Răniţii au fost transportaţi la spitale cu elicoptere. În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte opt au fost rănite în accident, trei fiind în stare gravă. Cetăţeanul român, care conducea camionul, a scăpat cu răni uşoare. Un pasager din cabina camionului este în stare critică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE