Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Graţiela Gavrilescu vrea să scape de directorul general de la Romsilva

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, are de mult timp un ghimpe impotriva directorului general ale Regie Nationale a Padurilor- Romsilva, Adam Craciunescu. Insa, pana luna trecuta Graetiela Gavrilescu nu prea avea tupeu sa lege de Craciunescu din cauza faptul ca directorul general de la Romsilva este prieten la catarama cu socrul premierului- Ilie Sarbu.

Dar, de cand Victor Ponta nu mai este si presedintele PSD iar Ilie Sarbu nu mai este liderul grupului PSD din Senat, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor a prins curaj si a inceput sa-l incolteasca pe Adam Craciunescu. Mai mult, Gratiela Gavrilescu i-a transmis lui Craciunescu prin mai multi emisari ca ar fi mai bine sa demisioneze cat mai repede ca sa nu fie obligata sa-l demita. Deocamdata, Adam Craciunescu n-are de gand sa demisioneze si nici nu este afectat de masajele Gratielei Gavrilescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE