Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iata de ce sicriul lui Corneliu Vadim Tudor nu a încăput în cavou

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doina Tudor, soția lui Vadim Tudor, a explicat de ce sicriul cu trupul neînsuflețit al tribunului nu a încăput în cavou. Ea a spus de ce a fost nevoie să fie spart cavoul. Se pare că aceia care au luat măsurătorile au omis detalii esențiale.

"A fost o zi grea, sperăm să ne reluăm activitatea. Mulți prieteni de-ai lui au venit doar că să se vadă la televizor. După două săptămâni, uită. Prima (in cavou - n.r.) e mama lui pusă. Când au luat măsură la sicriu, au omis marginile de la cripta pe care se pun plăcile, au măsurat doar sus, nu și jos unde sunt bucățile pe care se cimentează plăcile. Asta s-a întâmplat, nimic altceva. Nu sunt supărată pe gropari.

Sunt dezamăgită că s-a spus la televizor că un angajat de la Spitalul Militar a spus că soțul meu era băut pentru că fusese la botezul fiului lui Ionuț Dolanescu. Nu știu de ce s-a zis asta, nu era băut",a declarat soția lui Vadim Tudor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE