Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul masonic al lui Barack Obama: "Indiferent de rezultat, soarele va rasari!"

Postat la: 09.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel ce a fost timp de opt ani presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a avut un discurs televizat dupa ce au aparut 86% din rezultatele voturilor electorilor pentru alegerile prezidentiale americane.

Obama a spus ca a fost o perioada foarte lunga si grea pentru ambele tabere si ca rezultatele arata ca in SUA democratia este puternica si ca dovada orice este posibil, dar ca americanii trebuie sa fie uniti in astfel de momente. La finalul discursului sau, Obama a afirmat: "Indiferent de rezultat, soarele va rasari maine!" Mesajul sau a fost imediat interpretat ca un mesaj masonic, in care soarele, inca de la vechii egipteni - zona de unde isi extrage masoneria radacinile - era si este venerat. Cu alte cuvinte, in SUA, un stat masonic, indiferent de rezultat, tot masoneria va fi la putere, si nu s-a schimbat altceva decat faptul ca persoana scoasa in fata - in cazul asta, Trump, e alta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE