Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ministrul polonez al Apararii: "Rusia se pregătește pentru acțiuni agresive împotriva NATO"

Postat la: 19.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul polonez al Apărării, Antoni Macierewicz, susține că Rusia se pregătește pentru acțiuni agresive împotriva NATO, informează Reuters.

"Până acum, întreg comportamentul Rusiei arată pregătirea sistematică pentru acțiuni agresive. (...) A venit vremea să discutăm deschis despre aceste lucruri'', a afirmat Macierewicz într-un interviu publicat marți de cotidianul Rzeczpospolita. După anexarea peninsulei Crimeea de către Rusia, în 2014, Polonia se teme că Moscova încearcă să își exitindă sfera de influență în afara granițelor.

Recent, două avioane de luptă rusești au simulat zboruri de atac în apropierea unui distrugător de rachete american în Marea Baltică, distrugător care tocmai plecase din portul polonez Gdynia, la 16 kilometri de Gdansk. Îl luna iulie, la va avea loc la Varșovia un summit NATO, în cadrul căruia va insista pentru o prezență militară sporită pe flancul estic al Alianței.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE