Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moțiune de cenzură împotriva Guvernului, pentru ca Ponta sa poata fi judecat

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liberalii vor depune luni o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, o discuţie în acest sens având loc, vineri, în cadrul Colegiului Director Naţional al PNL, întrunit la Poiana Braşov. Potrivit unor surse liberale, se va cere demisia lui Victor Ponta pentru a putea fi trimis in judecata in dosarul Turceni.

Discuţiile în acest sens au avut loc în cadrul Colegiului Director Naţional al PNL, care este în desfăşurare la Poiana Braşov. Ultima moţiune de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost dezbătută în 12 iunie. Moţiunea a fost respinsă, fiind înregistrate 194 de voturi "pentru", faţă de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind "împotrivă", iar 7 anulate.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că o eventuală moţiune de cenzură a PNL nu are şanse să fie votată, el susţinând că "nu moţiunea de cenzură a PNL poate să genereze sau nu o schimbare a lui Victor Ponta".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE