Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Programul băncilor de 1 MAI 2015. Ce program au BCR, BRD, Raiffeisen, în zilele de 1, 2 și 3 MAI

Postat la: 30.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Majoritatea unităților bancare vor fi închise în timpul minivacanței de 1 MAI. Doar câteva unități situate în marile centre comerciale vor funcționa după program de duminică. Totuși bancomatele vor fi alimentate astfel că cei care doresc să reteragă bani în aceste zile o vor putea face fără probleme.

Majoritatea unităților bancare vor fi închise vineri, 1 Mai, excepție făcând agențiile unor bănci situate în centre comerciale, care vor fi deschise, potrivit informațiilor transmise de bănci.

BCR) anunţă că sucursalele nu vor avea program cu publicul în ziua de 1 Mai 2015, având în vedere că este sărbătoare legală. „Programul de lucru cu publicul va fi afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii. BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienții băncii. Totodată, va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, inclusiv sărbătorile legale", se precizează într-un comunicat.

Și sucursalele Raiffeisen Bank, vor fi închise, cu excepția celor din hypermarketuri și mall-uri. "Agențiile Raiffeisen Bank din rețeaua Selgros au program între 9,00 și 19,00", se arată într-un comunicat al băncii.

Agentiile BRD - Groupe Societe Generale vor fi închise de 1 mai, cu excepţia celor din marile magazine, unde programul va fi normal. Agenţia BRD de la Jollie Ville nu va avea program cu publicul, iar BRD de la Carrefour Focsani va avea program intre 9 si 19.

Programul de 1 mai al agenţiei BRD din Poiana Braşov este cuprins intre 10 si 18, iar al celei de la Bran intre 9 si 17. In schimb, agenţia de la Henri Coanda Visa Tax are program non-stop.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE