Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radioul lui Ovidiu "Canoe" Miculescu schimbă cultura română

Postat la: 21.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În disperarea lor de a aduna voci care să spună "Eu sunt Radio România!", ciracii presedintelui-director general Ovdiu "Canoe" Miculescu, mari specialiști în limba și literatura română, după cum ZIUAnews a mai demonstrat, au comis-o din nou.

Un cetățean binevoitor dorea pentru Radio România "tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, cum spunea marele Creangă". Că bietul om l-a confundat pe Ion Creangă cu Petre Ispirescu mai treacă-meargă, dar vajnicii apărători ai culturii române să distribuie așa ceva este foarte ciudat: sau nu sunt chiar vajnici apărători, sau cultura română le-a scăpat printre degete.

Sesizată, Academia Română a suspectat un plagiat. Că prin radioul lui "Canoe" Miculescu se poartă, după cum a dezvăluit tot ZIUAnews. Nicolae Manolescu a vrut să ia atitudine, dar, văzând că e vorba despre cultura de la Radio România, de care degeaba a mai scris, a renunțat. Singurul care mai stă pe gânduri este Patriarhul Daniel, pentru că Ion Creangă avea oarece legături cu biserica și ar fi neplăcut să fie bănuit de păcatul hoției. Să fie de vină absența lui "Canoe" Miculescu, plecat din țară cât de des se poate, pentru că navigatul pe apele line de afară este mult mai plăcut decât pe cele învolburate din țară (credem că nici un politician nu poate să-l bată la zile petrecute în străinătate), sau competența lui într-ale culturii ar fi scufundat barca și mai rău?

Or, să fi navigat pe Sena la Paris cu aceiași persoană cu care a navigat pe Dunăre la Belgrad, cum a arătat ZIUAnews, și asta să-i fi distras atenția? Oricum ne-au convins: dacă nu reușesc să apere și să promoveze cultura, cel puțin încearcă să o schimbe. Dar, nu cumva cu atâtea schimbări să n-o mai recunoască decât "Canoe" Miculescu. Și atunci va fi fericit: va avea radioul lui, cultura lui, iar pentru ceilalți Dumnezeu cu mila și binecuvântarea Patriarhului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE