Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sputnik: Călin Georgescu, soluţia de prim-ministru a PSD

Postat la: 09.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Călin Georgescu, fost preşedinte al Clubului de la Roma, în prezent director executiv al Institutului ONU pentru Indicele Global al Sustenabilităţii, este soluţia de prim-ministru tehnocrat, au declarat mai multe surse din PSD pentru Sputnik. Ieri, de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, primarul Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, a avut mai multe întâlniri cu diferiţi lideri influenţi din cadrul PSD.

Astfel, mai multe surse au declarat că o parte din PSD îl susţine pe Călin Georgescu pentru funcţia de premier tehnocrat. "Tocmai am plecat de la Gabriela Firea, i-am dus un buchet de flori de ziua dânsei, şi am vorbit mult despre Călin Georgescu. Doamna primar a afirmat că directorul executiv al Institutului ONU este o variantă de premier tehnocrat pe care o parte din PSD o ia în calcul. Eu mi-l doresc premier pe domnul Călin Georgescu", a afirmat sursa PSD pentru Sputnik.

În cadrul întâlnirii PSD, s-a discutat despre situaţia economică gravă în care se află România şi despre lipsa unei viziuni pe termen lung care să dicteze un proiect de ţară. Călin Georgescu este expert internaţional în dezvoltare durabilă şi a elaborat în ultimii ani proiectul de ţară "Hrană, Apă, Energie", lansat spre dezbatere publică în mai multe conferinţe din ţară precum şi în cartea "Cumpăna României".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE