Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un canotor de lot național a murit la 26 de ani electrocutat la pescuit

Postat la: 20.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Canotorul Iulian Arba, component al lotului național de canotaj, în vârstă de 26 de ani, a murit, sâmbătă seară, după ce s-a electrocutat în timp ce pescuia în zona Vadu Izei. Arba, fiul fostei canotoare românce Rodica Arba, a murit după ce lanseta lui ar fi agăţat cablurile de înaltă tensiune.

Rodica Arba este plecată în Moldova, la înmormântarea surorii sale, după cum spun cei apropiaţi. Rodica Arba-Pușcatu, în vârstă de 53 ani, este o canotoare română, dublu laureată cu aur la Los Angeles 1984 și Seul 1988. După ce s-a retras din activitatea sportivă de înaltă performanţă, a fost angajată a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, până la pensionare. Tânărul decedat era singurul său fiu şi a fost la rândul său sportiv de performanţă, participând la rândul său la competiţii internaţionale de caiac-canoe.

Potrivit unor informaţii, la aflarea veştii, tatălui tânărului i s-ar fi făcut rău, fiind transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Iulian Arba a participat la campionatele europene și mondiale. În 2009 a făcut parte din echipajul masculin de 8+1 (Florin Lauric/Aurelian Stoica/George Robu/Gheorghiţă Munteanu/Petre Codău/Gheorghe Oros/Iulian Arba/Cătălin Todirenchi/Bogdan Codrici), care a ocupat locul 5 în serie. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE