Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blestemul lui Bendeac. Juriul de la iUmor e în derivă - un alt comediant riscă să se rateze!

Postat la: 03.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antena 1 a anunțat cine vor fi noii jurați de la iUmor, începând din sezonul 15. De la plecarea lui Bendeac, jurații s-au schimbat de mai multe ori. S-a lăsat și cu scandal în culise.

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu vor juriza noul sezon. Cosmin Natanticu se alătură juriului iUmor, în cel de-al XV-lea sezon al show-ului de comedie de la Antena 1.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor, care va începe în curând la Antena 1, se anunță „cu totul neașteptat". Mai ales că, de la plecarea lui Mihai Bendeac, juriul s-a tot schimbat, parcă nu și-a mai găsit liniștea. Mulți spun că ar fi „blestemul lui Bendeac".

Delia, Cheloo și Cătălin Bordea îl vor avea alături pe Cosmin Natanticu. Actorul a declarat că a fost bucuros atunci când a primit această propunere.

Am primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din juriul emisiunii iUmor, în sezonul cu numărul 15, şi aş putea spune că e un vis împlinit. Trebuie să recunosc că sunt foarte emoţionat, deşi ştiu că mă voi integra destul de uşor.

Am o relaţie foarte bună cu toţi juraţii şi cu toată echipa de la iUmor, având în vedere faptul că am fost de foarte multe ori invitat special în cadrul emisiunii şi cu majoritatea de acolo sunt prieten. Nu vreau să îmi fac prea multe scenarii, vreau să iau totul pas cu pas şi să mă bucur de spectacolul de pe scenă şi nu numai! Ah, şi abia aştept să mănânc din mâncarea Deliei, a declarat Cosmin Natanticu.

Dan Badea nu mai face parte din echipa iUmor sezon 15, după patru ani de colaborare, dar are planuri mari. Pe lângă spectacolele sale în țară și străinătate, Dan Badea rămâne în televiziune spunând că va reveni, tot la Antena 1, cu un alt proiect.

Aşadar, atât Șerban Copoț cât și Dan Badea nu vor mai reveni pentru sezonul 15 de la iUmor, iar emisiunea va fi prezentată de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Șerban Copoț și-a exprimat dorința de a renunța la iUmor și, iată că, în cele din urmă și Dan Badea s-a retras din acest proiect.

Întrebat ce va face pe mai departe, pe zona profesională, Dan Badea a spus că pregătește mai multe surprize

Sunt foarte bine, încep un turneu în țară și în străinătate, niște filmări de care nu pot să zic că așa e treaba, proiect mare, o să se vadă la televizor în același trust. O să fie ceva frumos, a declarat Dan Badea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE