Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine e femeia care s-a măritat cu 27 de bărbați și le-a luat averile la toți!

Postat la: 25.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a reușit performanța de a se căsători cu 27 de bărbați, pe care i-a jefuit de aur și de bani, după care s-a făcut nevăzută. S-a întâmplat în India.

Situația a ieșit la iveală după ce mai mulți bărbați din Colonia Presei din Srinagar Lal Chowk s-au plâns că o femeie pe nume Avram s-a măritat cu ei apoi i-a lăsat lefteri.

Femeia conducea o adevărată rețea infracțională, deoarece „un întreg cartel de tâlhari lucrează alături de ea, inclusiv rudele ei care au venit la nuntă făceau parte din această mașinațiune.

"Infractoarea venea la nuntă cu acoliții ei, pe care îi prezenta ca fiind frați, surori și alte rude, pentru a părea că are o familie serioasă. La puțin timp după nuntă, ea dispărea cu averile soților.", spun surse ale politiei locale.

În total, ea a înșelat 27 de bărbați, care au depus plângere la Poliție, însă femeia este de negăsit, crezîndu-se că s-a mutat într-un alt stat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE