Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Codin Maticiuc-Poponeț dă 3000 de euro recompensă pentru cine îl găsește "pe acest hoț din Video-ul cu momentul furtului"

Postat la: 16.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Codin Maticiuc vrea să prindă o persoană care, conform spuselor lui, a furat un telefon. El a postat și un clip video cu momentul furtului.

"Tipul din a furat telefonul unui băiat chiar de lângă mine.", a scris Codin Maticiuc pe pagina de facebook. El se afla la paddle cu prietenii lui în momentul în care o persoană care urmărea activitățile sportive a profitat de un moment de neatenție și a subtilziat un teelfon, susține Codin Maticiuc.

"Eu și trei prieteni ne odihneam după paddle și alții jucau acum în locul nostru. Tipul s-a așezat lângă mine și se prefacea că îi privește pe jucători. A furat un telefon și s-a cărat. Ieri, 15 aprilie, ora 20.00. Poza nu e clară dar eu l-am văzut bine și o fată a stat și de vorba cu el. Poza este îndeajuns de clară încât să-l stie vecinii lui. Primul om care-mi scrie cum se numește, cum îl găsesc, primul om cu informații clare pe care eu să le verific primește de la mine 3000 de euro. 3000 de euro cash de la mine sau poate alege 15.000 de euro să ajutăm pe cineva. Un caz social la alegerea lui, verificat de fundația Metropolis. Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția. Vă rog să distribuiți toți cei care citiți aceste rânduri și vreți să contribuiți la prinderea unui hoț."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE