Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabi Bădălău s-a trezit cu un Lamborghini de 300.000 de euro sechestrat de DIICOT după ce a vrut să îl vândă unul dealer de droguri

Postat la: 23.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiul celebrului pesedist Niculae Bădălău a încercat să își vândă mașina de 300.000 de euro. Gabi Bădălău a găsit cumpărător un bărbat care i-a oferit 150.000 de euro, ba chiar i-a dat un avans de 50.000 de euro!

Viitorul cumpărător a luat mașina să o testeze, însă a rămas fără ea! Bărbatul a fost prins cu droguri în mașină, iar DIICOT a intrat pe fir. Acesta a fost dus la audieri, iar mașina de lux i-a fost sechestrată. În aceste condiții, afacerea a picat, iar Gabi Bădălău a vrut să-si ia automobilul înapoi, doar că trebuie restituie banii luați ca avans.

Problema este că Bădălău nu a dat nimic înapoi și asta pentru că nu ar mai avea banii. La rândul lui, piteșteanul i-ar fi cerut avansul, dar neoficial, pentru a nu-i pierde la DIICOT. Bădălău nu i-ar fi dat, iar cumpărătorul ar fi pus niște bărbați bine făcuți să îi recupereze banii. Nu se știe cum vor rezolva până la urmă cei doi problema.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE