Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Medicii au găsit peste un kilogram de cuie şi şuruburi în stomacul unui bărbat. Motivul pentru care le înghiţea

Postat la: 02.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul a început să înghită obiecte metalice, unele măsurând 10 cm lungime, când a renunţat la alcool. Pacientul a fost internat la spitalul din oraşul Klaipeda cu dureri abdominale severe. O radiografie abdominală a scos la iveală bucăţi de metal, unele măsurând chiar şi 10 cm.

„În timpul operaţiei de trei ore, cu control cu raze X, au fost îndepărtate toate corpurile străine, chiar şi cele mai mici, din stomacul pacientului", a declarat chirurgul Sarunas Dailidenas. Spitalul a pus la dispoziţia presei locale o fotografie cu o tavă chirurgicală plină de cuie şi şuruburi. „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva", a declarat Algirdas Slepavicius, chirurgul şef al Spitalului din Klaipeda. Medicul a precizat că bărbatul a început să înghită obiectele metalice în ultima lună, după ce a încetat să mai bea. Pacientul se află într-o stare stabilă în urma operaţiei, a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE