Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nu mai există loc de cazare la Bran. Cine va găti mâncarea aleasă special de Elon Musk pentru petrecerea bogaților

Postat la: 30.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elon Musk și invitații săi au închiriat toate pensiunile de lux din zona Bran pentru petrecerea de Halloween. O româncă a dezvăluit pe rețelele de socializare acest lucru.

"Trei locații în care ne-am oprit, de top din Bran, unde ne-am oprit să mâncăm, ne-au spus că toate sunt închiriate, toate cazările din Bran și toate locațiile exclusiviste de către cel mai bogat om de pe planetă. N-am crezut, dar am intrat pe Google și am aflat că Elon Musk vine în România și va face o super-petrecere în seara asta", a spus tânăra pe TikTok.

Vor fi mâncăruri alese la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. De catering se va ocupa familia Ducu, de la firma Casa Terra, restaurant cu produse tradiționale românești. Elon Musk a cerut în mod expres ca mâncarea să fie una preponderent din țara noastră. Aproape 50 de persoane vor lua parte la mega petrecerea organizată de cel mai bogat om al planetei la Bran, prin care Angelina Jolie, Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE