Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie și-a împușcat în cap fiul adoptiv cu care avea o aventură, supărată că el voia s-o părăsească

Postat la: 22.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O braziliancă a fost arestată după ce și-a împușcat în cap fiul adoptiv cu care avea o aventură. Femeia s-a supărat că tânărul voia să se despartă de ea și să se mute din locuință. În momentul în care Poliția a ajuns la locul faptei, femeia stătea lângă cadavrul tânărului în vârstă de 21 de ani.

Jessyka Barbosa Sampaio a fost arestată sub acuzația că l-a omorât pe Samuel Alves dos Reis Cavalcant. Samuel stătea cu Jessyka, de 29 de ani, și cu soțul ei. Când agenții au ajuns la casa familiei din Marab, Brazilia, femeia stătea lângă cadavrul tânărului. Pentru că tânărul voia să se despartă de ea, femeia l-a împușcat în cap. Când au venit polițiștii, Jessyka le-a spus că tânărul a murit în urma unui accident și că pușca s-a descărcat în timp ce Samuel o ștergea.

Victima se mutase din casa unde se născuse în căutarea unei vieți mai frumoase. Își găsise un job la un magazin, datorită soțului Jessycăi, și încă mai păstra legătura cu familia biologică. Pe parcursul anchetei, agenții au descoperit de aventura dintre Samuel și Jessyka și au fost de părere că femeia s-a enervat după ce tânărul a anunțat-o că se desparte de ea și că pleacă. În ziua în care el se pregătea să plece, ea a luat pușca și l-a nimerit direct în cap. „Au avut o relație romantică și în ziua în care victima urma să iasă din casă, ea i-a luat viața", a spus detectivul Leandro Pontes.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE