Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima vedetă care confirmă că se află în România pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk de la "Castelul lui Dracula"!

Postat la: 29.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actrița Julia Sandstrom a confirmat, prin două postări, că se află în România, pentru petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran cu ocazia Halloween.

În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Bran și împrejurimile, cu titlul "ținutul vampirilor". Unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă se pregătesc să petreacă Halloween-ul în Romania, la Castelul Bran pe care-l numesc "Castelul lui Dracula". Printre ei ar fi Elon Musk și Angelina Jolie, conform relatărilor apărute în mai multe surse media.

Toți vor fi cazați la o pensiune de lux din Bran. De altfel, lângă Bran, pe un teren privat a fost cerută o aprobare pentru aterizarea mai multor elicoptere private. În zonă urmeaza să aibă loc o petrecere privată cu sute de invitați, vedete de la Hollywood, dar și mai mulți miliardari, oameni de afaceri. Printre ei se numără fondatorul PayPal, dar și Sergey Brin, întemeietorul Google. Miliardarii americani au fost transportați la Bran de la un hotel de lux din centrul Bucureștiului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE