Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Speak face dezvăluiri despre drama care-l măcina pe Nosfe, artistul care a murit subit!

Postat la: 17.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Muzica românească în doliu după ce un tânăr artist, Nosfe sau Darius Vlad Crețan, pe numele său real, care a intrat în atenția publicului ca membru al primei trupe de trap din România, Șatra Benz, a murit la doar 37 de ani.

Colegii de trupă au făcut teribilul anunț aseară, pe rețelele de socializare: Nosfe s-a stins din viață, din cauza unui infarct, suferit la puțin timp după un concert. Era căsătorit și avea o fetiță de 7 ani.

La scurt timp după, un alt celebru tânăr cântăreț, Speak, a avut o ieșire dură la adresa caselor de discuri, lasând acuzații vis-a-vis de o situație des întâlnită și prin care ar fi trecut și Nosfe.

Cei care scriu versurile pieselor care sunt difuzate la radio sau pe platformele de streaming nu figurează cu drepturi de autori și prin urmare nu câștigă mare lucru, luptându-se să supraviețuiască.

"Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile. Eu îmi doresc ca ăștia care trag sforile cu ștate vechi în industrie să prinși și trași la răspundere. În nicio țară din lumea asta nu este posibil ca un artist care strânge mii de oameni la concerte, care vinde bilete, care are zeci de milioane de views, să aibă probleme cu banii.", este o parte din mesajul postat de Speak pe Instagram, preluat de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE