Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sylvia Kristel și blestemul Emmanuelle: nu mai mergea de frică în toaleta avioanelor și a murit ruinată. Filmul va avea parte de un "remake"

Postat la: 21.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Filmul erotic Emmanuelle, care a făcut furori odată cu lansarea lui în 1974, va avea parte de un remake având-o în rol principal pe actrița franceză Léa Seydoux. Filmul despre aventurile sexuale ale unei franțuzoaice în Thailanda a fost în topul box-office de la Paris pentru mulți ani. El Mundo scrie că mii de spanioli au trecut granița în Franța pentru a vedea filmul interzis în Spania.

Sylvia Kristel a devenit simbolul erotismului, iar prima producție Emmanuelle a avut parte de multe alte continuări. Actrița olandeză a dat lovitura financiar după lansarea Emmanuelle, însă în plan personal lucrurile au stat groaznic. Abuzată sexual la vârsta de 9 ani de un turist care a tras la pensiunea părinților ei din Utrecht, cu un tată care și-a abandonat familia câțiva ani mai târziu, Sylvia Kristel a început să fumeze de la 11 ani și a murit de cancer pulmonar la 60 de ani.

A avut numai relații nocive, se droga și a murit ruinată în 2012 după ce ultimul ei soț i-a vândut toate proprietățile. Într-o scenă celebră din Emmanuelle, Sylvia Kristel face sex în toaleta unui avion. Amicul ei, producătorul spaniol Enrique Herreros, spune că Sylvia aprinsese atât de mult imaginația bărbaților încât nu mai folosea toaleta avioanelor, de frică să nu fie violată. "Îmi amintesc de un zbor de 12 ore cu escală în Anchorage, Alaska. Biata fată a fugit la baia terminalului pentru că abia a mai rezistat. Refuza să meargă la toaletele avioanelor", spune Herreros.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE