Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un italian a rămas cu inima frântă și conturile goale, după ce proaspăta soție româncă a fugit cu toată averea

Postat la: 15.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie tânără și atrăgătoare, de 38 de ani și originară din România, este acuzată de șantaj și delapidare într-un caz care a șocat și a amuzat în același timp comunitatea. Relația romantică, aparent idilică, pe care a avut-o cu un bărbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia, Italia, s-a dovedit a fi o capcană malefică.

Planurile femeii s-au concretizat printr-o căsătorie rapidă și promisiuni de o viață fericită împreună. Cu toate acestea, după ceremonie, și-a dezvăluit adevăratele intenții. În decursul unui an, a reușit să obțină nu mai puțin de 110.000 de euro de la partenerul său prin diverse pretexte și manipulări subtile, conform informațiilor furnizate de Il Mattino.

După ce și-a atins scopul, femeia a dispărut fără urmă, lăsându-l pe bărbat nu doar cu inima frântă de sfârșitul brusc al iubirii lor aparent perfecte, ci și cu conturile goale. Conștient de faptul că a căzut pradă unui plan malefic, bărbatul a decis să apeleze la autorități. Echipa de investigație de la compania Mirabella Eclano a preluat cazul și, după o investigație meticuloasă, a reușit să dea de urma femeii. Aceasta este acum acuzată de șantaj și delapidare și va fi adusă în fața justiției pentru acțiunile sale reprobabile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE