Incă o dovada ca americanii care il manipuleaza pe Zelenski nu vor pace pe frontul din Ucraina
Postat la: 18.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Ucraina și Rusia trebuiau să își trimită delegații în Qatar luna aceasta pentru a purta discuții secrete de pace, dar acestea au fost perturbate de o operațiune a Forțelor Armate ucrainene în regiunea Kursk, relatează The Washington Post (WP) , citând surse diplomatice.
Potrivit acestora, Qatarul a acționat ca mediator în aceste negocieri, delegațiile Moscovei și Kievului trebuiau să se întâlnească la Doha (capitala Qatarului). Cu toate acestea, Rusia a decis să suspende acest proces din cauza unui atac al Forțelor Armate ucrainene în regiunea Kursk. „Rusia nu a anulat negocierile, ei au spus: dă-ne timp", a clarificat una dintre sursele WP.
Interlocutorii ziarului au spus că la aceste negocieri părțile plănuiau să ajungă la o înțelegere cu privire la un acord cuprinzător pentru a pune capăt conflictului și, de asemenea, convin să nu atace reciproc instalațiile energetice timp de două luni. Ziarul amintește că delegațiile ruse și ucrainene nu s-au întâlnit față în față din 2022, după negocierile eșuate de la Istanbul.
Administrația prezidențială ucraineană a confirmat WP că ar fi trebuit să aibă loc un summit la Doha, dar a fost amânat „din cauza situației din Orientul Mijlociu". Întâlnirea va avea loc prin videoconferință pe 22 august, după care Kievul va organiza consultări cu partenerii privind implementarea problemelor discutate, a precizat administrația.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
O finalistă de la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată cu un blender de soțul ei
O finalistă de la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată cu un blender de soțul ei. Este știrea care a șocat întregul mapamond! Soțul femeii, acum în proces, a cerut să fie eliberat! Judecătorii i-au respins cererea!
-
Postul intermitent ascunde un pericol major: ce arată ultimele cercetări despre ceea ce se crede a fi sanatos
O nouă cercetare sugerează că postul intermitent, deși cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate, cum ar fi pierderea în greutate și chiar reducerea riscului de demență, poate veni la pachet cu un risc crescut de cancer, scrie Science Alert.
-
Spaniolii au învățat "metoda românească" de a face plinul la mașină: Este cel mai eficient
Un clip viral în Spania dezvăluie un „truc românesc" (truco rumeno) despre cum să faci plinul la mașină în cel mai eficient mod posibil, arătând cum să introduci până și ultima picătură de benzină în rezervor.
-
Ursula e isterizata de Agenda 2030: Minuscula Europa vrea sa regleze temperatura globala. Restul lumii "isi bate joc" de planurile UE
Comisia Europeană le-a cerut miercuri guvernelor statelor membre ale UE care nu i-au trimis încă versiunea finală a planurilor lor energetice şi climatice să facă acest lucru cât mai curând posibil, insistând că aceste planuri reprezintă un "pas cheie" în obiectivul blocului comunitar de a atinge ţinta reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră fixată pentru anul 2030.
-
Mircea Geoană face o gafă monumentală în direct: "Dumnezeu să-i dea sănătate Regelui Mihai!"
Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an, a făcut o gafă monumentală, în direct la PRO Tv, în emisiunea Andreei Esca. Vorbind despre Regele Mihai, i-a urat acestuia 'sănătate!'. Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția.
-
Soția unui finalist la "Puterea Dragostei" a fost ucisă în Olanda. Bărbatul a aflat despre crimă în închisoare
Gabriel Vasiliu, finalistul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei", a aflat din închisoare că soția sa, Ana Maria în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă în Olanda.
-
Logo-ul Bluetooth are o origine interesantă care combină istoria nordică și simbolismul.
Acesta a fost creat prin combinarea a două rune ale scriptului viking, în special runele „Haglaz" (sig) și „Bjarkan" (ura), care reprezintă inițialele regelui danez Harald „Bluetooth" Gormsson, care a unit Danemarca și Norvegia în secolul al X-lea.
-
Ce trebuie să știe românii despre Declarația Unică Inteligentă și CNP-ul fiscal: "Nu se vor mai putea face erori. Nu este invaziv sau dăunător"
Actul normativ prin care actuala Declaraţie Unică va fi înlocuită cu o Declaraţie Unică Inteligentă (digitală) va fi promovat anul acesta, urmând ca, după adoptare, să fie aplicat din 2026, pentru veniturile anului 2025.
-
România conduce din nou în clasamentul celor mai scumpe piețe pentru electricitate. Vârful de preț a ajuns la 679 de euro/MWh
Energia electrică tranzacționată pe bursa pe piața pentru ziua următoare a ajuns miercuri, 11 septembrie, la aproape 152 de euro pe megawatt-oră în România, cel mai mare preț din Uniunea Europeană și țările învecinate.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Cum se aplică Planul Kalergi pe șest in România. Iohannis e premiant!
- 2.Incă o dovada ca americanii care il manipuleaza pe Zelenski nu vor pace pe frontul din Ucraina
- 3.CIA și NATO Plot Escape: Zelensky canalizează în secret milioane către băncile elvețiene
- 4.Intotero propune, Ciolacu semnează ca primarul: un securist la minister!
- 5.Câți români făceau parte din rețeaua informativă a Securității. Documentul CNSAS face lumină
- 6.Traseul pe care se fuge de război. Cum a devenit România noul "El Dorado" al ucrainenilor
- 7.Surse americane de securitate pentru WSJ: "Zelenski ar fi aprobat personal planul de aruncare în aer a Nord Stream"
- 8.Ce știu procurorii și nu știu alegătorii despre Lăsconi Valerica de la USR: Inițiatorul și rețeaua de familie folosită în afacerea de deturnare de fonduri de la Primăria Câmpulung
- 9.Cine e Silovikiul care ar putea prelua puterea după plecarea lui Vladimir Putin de la Kremlin
- 10.Misterioasa blondă care îl însoțea pe șeful Telegram a dispărut și ea după reținerea lui Pavel Durov
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu