Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Primar liberal filmat în seara congresului PNL de o tânără căreia i-a promis slujbă la stat: "Putem să spunem că ne fu**m, că facem orice!"

Postat la: 01.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stan Malinache, primarul comunei Gropeni, județul Brăila, a fost surprins într-o serie de imagini în timp ce, aproape complet dezbrăcat, în seara Congresului PNL, îi promite unei tinere că o va angaja la primărie.

Potrivit unor imagini publicate de Jurnalul de Brăila, primarul, deși este căsătorit, îi face mai multe declarații de dragoste unei tinere căreia i-a promis că o va angaja în cadrul instituției. La un moment dat, Malinache îi enumeră fetei posturile pe care le-ar putea obține. Tânăra a dezvăluit pentru sursa citată că primarul a fost cel care a abordat-o, pe Facebook, și că, după ce și-a dat seama de intențiile acestuia, a intrat în joc pentru a vedea cât de departe este dispus să meargă edilul.

La un moment dat, tânăra l-a filmat pe primar, care, aflat la un hotel din București pentru Congresul PNL, îi face numeroase complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una dintre direcțiile subordonate în instituția pe care o conduce. După ce fata insistă să-i spună exact cu ce o poate ajuta, Malinache susține că „lucrurile sensibile" le discută doar față în față.

"Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei", spune primarul în clipul video. „Ți-am zis și scuză-mă, sper că nu te-am deranjat, mă pun cu tine pe cameră și mă f*t cu tine, și nu mă deranjează decât să vorbesc lucrurile astea. Eu să știi că sunt un om care n-am plâns după pi*dă. Eu dacă vreau să fac dragoste cu tine, vreau să fac dragoste cu plăcerea amândurora. Ai înțeles?

(...)

Lasă-mă, că deja m-ai agitat! Te rog să mă crezi că am pi*dă, cât nu vrei tu să crezi! Datorită faptului că mi-ai spus niște vorbe, datorită faptului că efectiv ai avut o maturitate și m-ai câștigat prin vorbe și prin tot ceea ce ai făcut, ală a fost motivul să cedez în fața ta și te-am acceptat, mi-ai plăcut, ai înțeles? Aș fi vrut să merg cu tine la drum atât cât se poate", mai afirmă primarul din Gropeni. La insistențele tinerei, primarul îi dezvăluie apoi unde o poate angaja. „Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă", a mai afirmat Malinache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE