Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lupta pentru Casa Albă: Donald Trump, obligat de instanță să plătească 355 de milioane de dolari în dosarul de fraudă

Postat la: 17.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tocmai a fost anunțată decizia finală a judecătorului în procesul civil de fraudă al lui Donald Trump din New York. Fostul presedinte și organizația sa au fost găsiți răspunzători de plata a 354.868.768 de dolari, anunță BBC.

De asemenea, judecătorul i-a interzis lui Trump să conducă afaceri în New York timp de trei ani. Fiii săi, Eric și Donald Jr, au primit interdicții similare pentru doi ani, precizează Sky News. Totodata, lui Trump și Organizației Trump li s-a interzis să solicite împrumuturi de la orice instituție financiară din New York timp de trei ani. Donald Trump Jr. și Eric Trump, care conduc împreună Trump Organization, au fost găsiți răspunzători fiecare de plata a 4.013.024 dolari.

Allen Weisselberg, fostul director de operațiuni al Trump Organization, este responsabil pentru 1.000.000 de dolari. Judecătorul Arthur Engoron hotărâse deja că fostul președinte și-a umflat averea în declarațiile financiare date băncilor, asigurătorilor și altor instituții pentru a încheia afaceri și a obține împrumuturi. Procurorul general al New York-ului, Letitia James, a cerut 370 de milioane de dolari și interzicerea ca Trump și ceilalți inculpați să facă afaceri în stat în cazul de fraudă civilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE