Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Viktor Orban continuă să sfideze SUA și UE în misiunea sa de pace - întâlnire surpriză cu Donald Trump

Postat la: 11.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viktor Orban intenționează să zboare joi la Mar-a-Lago pentru a se întâlni cu Donald Trump, a declarat pentru Guardian o sursă apropiată premierului maghiar, care încearcă să negocieze un acord de pace în Ucraina fără a consulta alte națiuni UE sau administrația Biden.

Viktor Orban a înfuriat cea mai mare parte a NATO întâlnindu-se cu Putin și Xi, evitându-l în același timp pe Biden, în timp ce încearcă să negocieze o soluție pentru războiul din Ucraina. În schimb, el l-a evitat efectiv pe Joe Biden la summitul NATO din această săptămână și nu a solicitat o întâlnire bilaterală cu președintele SUA, potrivit a trei surse familiare cu pregătirile pentru summit.

Premierul ungar a încercat în liniște să negocieze o soluție la războiul din Ucraina, având în vedere o realegere a lui Trump. Avansul lui Trump în sondajele prezidențiale a fost consolidat de prestația lamentabilă a lui Biden la dezbateri și de întrebările privind acuitatea sa mentală și vârsta. Orban, care s-a întâlnit și cu Volodimir Zelenski la Kiev la începutul acestei luni, a încercat să determine Ucraina și Rusia să se așeze la masa negocierilor directe, discuții pe care Zelenski le-a exclus în trecut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE