Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


48.000 de tablete pentru toți elevii și profesorii din Sectorul 1

Postat la: 08.09.2020 - 13:22 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dan Tudorache: "Oferim tablete tuturor elevilor pentru că noi considerăm că toți trebuie să aibă aceleași șanse și să pornească în viață de la același nivel"

Toți elevii și toate cadrele didactice din Sectorul 1 vor primi tablete în anul școlar 2020/2021. Este vorba despre toți copiii de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a care învață în unitățile de învățământ din Sectorul 1, indiferent de domiciliu, împreună cu dascălii lor. Astfel, Primăria Sectorului 1 este pregătită pentru începerea noului an școlar, în orice scenariu care va fi aplicat: scenariul verde - toți elevii la școală, scenariul galben - jumătate dintre elevi la școală, jumătate online, sau scenariul roșu - toți elevii acasă, în fața tabletelor.

„Educația tuturor copiilor noștri este foarte importantă și nu vom face, în acest sens, niciodată rabat de la alocarea de resurse, timp și atenție. Oferim tablete tuturor elevilor pentru că noi considerăm că toți trebuie să aibă aceleași șanse și să pornească în viață de la același nivel. Pentru a investi cu succes în viitor, avem datoria să nu accentuăm diferențe, privilegii, ierarhii", a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

În plus, administrația locală a Sectorului 1 le va asigura elevilor și profesorilor conectarea la internet a tabletelor pentru următorii doi ani. Toate tabletele au fost achiziționate deja și vor fi distribuite, începând de mâine, părinților elevilor, pe bază de semnătură.

„Achiziția tuturor tabletelor a fost făcută cu fonduri de la bugetul local și cu aprobarea prealabilă a Consiliului Local. Pentru noi sănătatea și educația sunt domenii strategice, de prioritate națională, și acționăm ca atare", a mai precizat edilul Dan Tudorache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE