Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Nicuşor Dan a luat-o pe urmele Gabrielei Firea. Alocă pe concerte, agende și pliante peste 900.000 de lei

Postat la: 24.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce a acuzat-o pe Gabriela Firea că risipeşte banii publici cu promovarea Bucureştiului, Nicuşor Dan a alocat la fel de mulţi bani din bugetul pe 2021, la acest capitol.

Nicuşor Dan declara că, în ultimii ani, banii Primăriei au fost cheltuiţi pe târguri şi concerte şi nu pe proiecte importante de care Bucureştiul are nevoie - acum pregăteşte un buget de aproape 600.000 lei pentru aceleași "târguri și concerte fără sens". Este vorba, în general, de achiziţie de agende, realizare de filme, materiale promoţionale împărţite prin Capitală pentru a promova oraşul, toate acestea în valoare de 309.000 lei, scrie antena3.ro.

Totodată, 154.000 de lei vor fi cheltuiţi pentru a aduce jurnalişti axaţi pe turism, atât din ţară, cât şi din afară, ca să promoveze Capitala României. Aceeaşi sumă, de 154.000 de lei, va merge pentru realizarea unui stand cu care să meargă la târguri de turism naţionale şi internaţionale. Şi dacă până acum Nicuşor Dan susţinea că acele concerte şi festivaluri erau o cheltuială fără sens, tot pentru a promova Bucureştiul el pregăteşte un buget de 595.000 lei în acest sens.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE