Acuzații grave la adresa lui Marius Pieleanu: „E mult mai agresiv sexual cu studentele decât colegul Alfred Bulai!" / „Te culci cu mine sau te pic!"
Postat la: 30.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Alfred Bulai nu ar fi un caz izolat, în cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA). După acuzațiile lui Carmen Dumitrescu, cei de la Baricada TV susțin că Marius Pieleanu ar avea sau ar fi avut un comportament similar.
Potrivit comentariilor publicate de Cotidianul, „Marius Pieleanu era mult mai agresiv sexual cu studentele și mai lipsit de scrupule decât colegul Alfred Bulai":
- „Prodecanul Marius Pieleanu e mult mai agresiv sexual cu studentele si mult mai lipsit de scrupule decât colegul Alfred Bulai. Pieleanu e protejat de rectorul SNSPA Remus Pricopie si de decanul facultatii de Stiinte Politice, Cristian Parvulescu, care stiu de peste 20 de ani dar tac mâlc, pentru că Pieleanu e omul PSD. Nevasta lui Pieleanu, Manuela, a fost numită de PSD la Curtea de Conturi, unde câștigă peste 5.000 de euro lunar";
- „Cristian Pârvulescu, decanul facultății de Științe Politice din SNSPA, la care Marius Pieleanu e prodecan, știe de peste 20 de ani dar nu face nimic. SNSPA e controlată de PSD, iar Pieleanu e omul PSD. Dacă Pârvulescu ia măsuri împotriva lui Pieleanu, a doua zi e zburat din funcția de decan. Așa arată prostituția academică";
- „Ca student la SNSPA, am participat la o petrecere restrânsă chiar în sediul SNSPA din Str. Povernei, și am fost de față când Marius Pieleanu i-a spus unei colege 'te-aș f**e aici, pe masă!'. Dacă vreodată acest nenorocit va fi trimis în judecată, voi veni în instanță să depun mărturie. Mara Mateescu, mai ai de gând să taci mult și să-l lași pe Pieleanu în libertate, să facă noi victime?";
- „Îl cunosc pe Pieleanu de acum 8 ani, pe vremea cand îmi era profesor și pot să confirm că recurge la amenințări de genul: te culci cu mine sau te pic. Pe mine a vrut să mă forțeze să-mi iau lucrarea de diplomă la el, l-am refuzat și un an am stat cu mare teamă. Stupoarea mea a fost maximă când l-am văzut în comisia de examinare a lucrării de diplomă. Norocul meu a fost că era prezent și profesorul meu coordonator, care mi-a susținut pledoaria. În rest, no comment. Colege de-ale mele au pățit-o cu el... Este un personaj patologic... care dă sfaturi la TV. Nu știu cum sunt acceptați astfel de oameni în poziții de sfătuitori".
Prima persoană care a mediatizat cazul „Marius Pieleanu" este jurnalista Carmen Dumitrescu.
„Încerc să-mi pun ideile într-o ordine cu sens. Și cel mai bine e să încep de la început. Din primele zile în care am început să merg la cursuri. Evident, discutam cu colegi mai mari despre cum sunt profesorii, despre cât de exigenți sunt, despre cât de buni sunt, pentru că la SNSPA fiecare profesor era, de fapt, un personaj. Ungureanu era cel exigent și nonconformist, Miroiu era femeia cu autoritate, Țăranu era eruditul cu grai moldovenesc, la cursurile căruia stăteai cu răsuflarea tăiată, Pârvulescu era cel înțelegea cum funcționează lumea politică de la cap la coadă. Dar când a venit rândul profesorilor de la Sociologie (Bulai și Pieleanu), studentele mai mari ne-au zis scurt: 'Aveți grijă cu ăștia! Mai ales dacă vă cheamă în practică! Și să aveți grijă cum vă îmbrăcați la cursuri, că dacă le place de voi, aia e!'
Era un fel de fapt știut, o parte a statu-quo-ului universitar la SNSPA. Era una dintre garanțiile universitare: că dacă cumva le placi ăstora doi, e nasol de tine! Deci trebuia să ai grijă! În ce consta această autoprotecție, nu știu nici acum. Cert e că multe dintre noi, când aveau cursuri de sociologie, aveau grijă să nu se machieze și să nu se îmbrace în vreun fel care ar fi putut fi catalogat drept atrăgător
De-a lungul celor patru ani în care am urmat cursurile la SNSPA și în care am fost studenta celor doi, am auzit zeci de întâmplări. Majoritatea din practică. Se vorbea și despre violuri. Mereu întrebam de ce nu spune nimeni nimic. Motivele erau cam aceleași: nu e bine pentru imaginea unei tinere studente cu o carieră în față să se audă că a fost abuzată sexual, părinții ar fi fost dezamăgiți, mulți plăteau taxe ca să își țină copiii acolo și voiau ca banii lor să se concretizeze în diplome, nu în plângeri penale. Așa că fetele tăceau.", a afirmat jurnalista.
Ziarista a concluzionat că vina ar aparține chiar conducerii Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA):
„Sigur, dacă conducerea universității ar fi ascultat zecile, ba îndrăznesc să spun, sutele de mărturii despre comportamentul inadecvat al celor doi profesori, fetele acelea pe care azi le vedem în investigația Snoop n-ar fi fost obligate să trăiască cu traumele pe care le au".
Printre victimele lui Pieleanu ar fi fost studente, dar și femei din politică, precum Ana Birchall.
Deși scandalul în care apare și numele său este public de două zile, sociologul Marius Pieleanu nu s-a apărat sub nicio formă până la această oră, el neieșind cu declarații pe acest subiect.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Horațiu Potra este liber. Tribunalul Prahova a admis contestaţia liderului mercenarilor la controlul judiciar. Decizia este definitivă
Liderul mercenarilor, Horațiu Potra, este liber. Tribunalul Prahova a admis, vineri după amiază, 13 decembrie, contestaţia înaintată de acesta la măsura controlului judiciar impusă în ceea ce îl priveşte prin decizie a Judecătoriei Ploieşti. Instanţa a respins contestaţia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti care solicitase arestarea preventivă a acestuia.
-
Panică în SUA, după ce mai multe drone misterioase au apărut pe cer
O apariție misterioasă de drone în statul New Jersey a generat cereri pentru declararea unei „stări de urgență" și a atras atenția publicului și a autorităților. Oficialii sugerează posibilitatea ca acestea să provină de la o „navă-mamă" iraniană aflată în largul coastei de est.
-
Colegi de globalism: Klaus Iohannis îl cunoaște pe Călin Georgescu de peste 20 de ani. Cei doi discutau despre implementarea "Agendei 21"
Președintele Klaus Iohannis îl cunoaște pe Călin Georgescu de peste 20 de ani. Un articol din 2003 arată că președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Călin Georgescu pe vremea când era primar al Sibiului.
-
Fost procuror general identifică o greșeală care ar putea fi speculată de Călin Georgescu
Fostul procuror general al României, Augustin Lazăr, spune că serviciile secrete și Consiliul Suprem de Apărare al Țării (CSAT) ar fi trebuit să trimită Parchetului documentele care arată că alegerile prezidențiale au fost viciate înainte ca acestea să fie declasificate.
-
S-au descoperit legături cu iz penal între Donald Trump și o platformă care finanțează Hamas sau Hezbollah
Un nou proiect crypto, World Liberty Financial Inc., fondat de preşedintele ales al SUA Donald Trump şi miliardarul Steve Witkoff, a atras controverse după ce a anunţat o colaborare cu platforma crypto Tron, despre care autorităţi şi experţi financiari afirmă că ar fi fost folosită de grupări criminale şi organizaţii militante precum Hamas şi Hezbollah.
-
Turcia a preluat frâiele în Orientul Mijlociu: negocieri de culise, după căderea regimului Assad
Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a aterizat joi seara la Ankara şi a avut imediat o întrevedere cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan la aeroport, a anunţat un oficial american, relatează AFP.
-
Stenogramă din dosarul Potra - Călin Georgescu, întâlnire cu liderul mercenarilor și discuție cu Frăția Ortodoxă: "Viața sau țara!"
Horațiu Potra, rezervist al Legiunii Străine Franceze, a fost plasat sub control judiciar de Judecătoria Ploiești, decizia fiind motivată de participarea acestuia la întâlniri clandestine și conexiunile sale cu persoane controversate.
-
Modelul Hannah e grotesc: Cum ar putea arăta oamenii în 2050
Un model digital grotesc, denumit „Hannah", arată efectele pe termen lung ale lipsei de somn asupra organismului uman. Creat de cercetători britanici, Hannah reprezintă o femeie de 45 de ani în anul 2050, care suferă de diverse probleme de sănătate cauzate de un regim de somn insuficient, sub șase ore pe noapte, relatează Daily Mail.
-
Nebunie pe piețe: anunțul lui Trump a făcut ca Bitcoin să sară de 100.000 de dolari
Criptomoneda bitcoin, susţinută încă de "efectul Trump", a depăşit pentru prima dată pragul de 100.000 de dolari joi. În jurul orei 3.36, ora Parisului, cea mai mare criptomonedă după capitalizare se tranzacţiona la 100.102 dolari.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Cum a pierdut Călin Georgescu războiul în instanță cu BEC? Propaganda de pe TikTok nu a respectat legea - motivarea judecătorilor CAB
- 2.Fizicienii anuntă ca au descifrat secretele gravitației cuantice din găurile negre subatomice din care tâșnește materia
- 3.Ce înseamnă pentru Europa sistarea gazelor rusesti catre Austria. Suntem în pragul unei noi crize energetice catastrofale?
- 4.Masoneria globalistă se cutremură: B'nai B'rith International, cea mai veche organizație evreiască, transmte lui Iohannis îngrijorările despre Georgescu
- 5.Tucker Carlson: Deep State vrea Al Treilea Război Mondial - fie împotriva Rusiei, fie împotriva Iranului. Este singura lor șansă de a-l opri pe Trump
- 6.O nouă măsură pentru a descuraja încălzirea pe gaze și folosirea mașinii personale: UE introduce o taxă pe carbon aplicabilă gazelor din gospodărie și combustibililor auto
- 7.Reacții dure în presa britanică la decizia CCR: În România s-a anulat democrația. Este o zi neagră pentru Occident și pentru elitele sale
- 8.Am intrat în spatiul Schengen si nu prea. Care sunt statele care au reintrodus controale la frontiere
- 9.Decizia CCR a afectat puternic piața financiară din România: Cotația leu/ euro vine cu surprize
- 10.Fiul lui Donald Trump anunță Marea Resetare a sistemului financiar mondial: "Restul lumii să ne urmeze exemplul!"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu