Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


"Ciobanul" sub acoperire, infiltrat la Protestul Oierilor, pe lângă Tăriceanu

Postat la: 15.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Privești la TV și îți închipui că protestul oierilor din România este unul curat, românesc-neaoș, pornit din inimă și mai ales nepenetrat de "servicii". Așa a fost și protestul din fața Parlamentului cu o singură excepție. A fost penetrat de "serviciile" lui Nini Săpunaru. În întreg protestul din fața Parlamentului erau ciobani care și arătau și miroseau a ciobani, vorba preagrevistei foamei senatoarea de serviciu Cristiana Anghel.

În schimb la discuțiile cu membrii Comisiei pentru Agricultură și în biroul lui Tăriceanu au apărut și altfel de indivizi. Unul care-ți zgăria retina era individual din stânga fotografiei, cel cu clop sibian și cu fular în dungi. Ba și-a mai tras și pullover alb. La prima vedere pare a fi un oier sibian de mare respirație folclorică. La o introspecție mai atentă îl vezi pe fostul ofițer de CI din anii 89-92 de la Constanța, cpt. Marcel Vidreanu.

Un tip căruia acum, i se umflă mușchii pe el mai ceva ca pe Arnold. În 1989 a fost militarul acuzat de "încălcare de consemn în favoarea inamicului" de către Procuratura Miitară. După zilele încinse ale Revoluției omul nostru revine curat și uscat, dosarul pierzându-i-se în mlaștina urâtă și grea a fostei Procuraturi. Revine în afaceri rând pe rând, înființând firme suveică cu care a devalizat mare parte a societăților din port. După ce este devalizat, la rândul său, de către o amazoană din zona Vrancei pleacă cu coada între picioar în comuna natală - Vidra, din jud. Vrancea. Ce coincidență!

Încearcă mai multe afaceri în județul lui Oprișan și este aciuat de către stăpânii săi gradați, pe lângă niște redacții vrâncene necontrolate de către "servicii". Toarnă tot ce poate pe acolo, după care este trimis în anturajul lui Nini Săpunaru căruia îi editează și o foaie electorală - "Vrancea liberală". Acum la protestul oierilor simpli apare din neant și ciobanul gradat Vidreanu. Și unde? In biroul lui Nini Săpunaru și la masa negocierilor cu Tăriceanu. In fotografia de mai jos, il vedeti toatal neacoperit, Ziuanews, insa, l-a descoperit!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE