Cum alegi o firmă de construcții potrivită?
Postat la: 30.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Pe piață sunt disponibile multe firme de construcții care își oferă serviciile pentru lucrări de finisaje. Cu toate acestea, se întâmplă ca fiabilitatea declarată a companiei să nu fie confirmată în practică. Drept urmare, vei pierde bani și nervi din cauza lipsei de profesionalism a antreprenorilor. Când cauți o echipă bună de construcții, nu o alege pe prima ce îți apare în cale. Respectă recomandările de mai jos, care te vor ajuta să o alegi pe cea mai bună!
Cum cauți o firmă de construcții?
Cel mai bine este să-ți întrebi întâi prietenii. Poate că au folosit ei înșiși serviciile unei astfel de firme și îți vor putea recomanda o echipă de încredere.
De asemenea, companiile de construcții își fac, deseori, reclamă în presă și pe internet. Nu uita că ai posibilitatea de a vedea recenzii scrise de foști clienți, care îți vor ușura, cu siguranță, procesul de decizie. Firmele bune de construcții au un număr de clienți mulțumiți care le oferă astfel de recenzii.
Merită să alegi firme de construcții cu experiență, adică cele care sunt pe piață de mult timp. Acest lucru se traduce prin rapiditatea și acuratețea renovării efectuate. Datorită acestui fapt, lucrările de renovare se vor desfășura conform planului.
Alege o firmă ce îți poate oferi soluții
O firmă de construcții experimentată cunoaște materiale de construcție moderne și soluții interesante. Dacă dorești să ai un serviciu neobișnuit, de exemplu stuc sau travertin (tencuială decorativă ), poți să te interesezi dacă antreprenorul are un certificat care confirmă pregătirea sa în acest domeniu.
Cel mai bine este ca o companie să furnizeze simultan servicii de instalații sanitare, electrice și de finisare, datorită cărora etapele individuale ale renovării sunt mai bine organizate.
Unele mărci de materiale de construcție au contractori recomandați și certificați. Datorită acestui fapt, știi că angajații au fost instruiți corespunzător. Sursa acestor informații poate fi internetul. Poți găsi un antreprenor local acolo.
Poți compara prețurile pentru serviciile oferite trimițând întrebări sau apelând diverse firme de construcții. Poți verifica în acest fel dacă firma selectată nu lucrează la suprapreț.
În final, după ce te-ai hotărât cu privire la firma de construcții la care vei apela, nu uita să semnezi cu aceasta un contract care să cuprindă cât mai detaliat desfășurarea colaborării, dar și informații privind termenul de finalizare a lucrărilor.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Declaratiile care-l leagă pe Virgil Popescu de serviciile de informații. Ministrul actioneaza impotriva intereselor României prin firme strategice!
Apar tot mai multe informatii in spatiul public despre cine l-a "impins" in față pe Gabriel Țuțu, directorul de la Romarm, fost ofiter SRI. Fostul premier Ludovic Orban afirmă fără echivoc ca este vorba despre Virgil Popescu, actualul ministru al Energiei.
-
Presă: Obiectivul e ca NATO să intre în război. Urmează atentate și saboteje. Rusia se pregătește să atace cu jumătate de milion de soldați
Presa turcă vorbește de un adevărat asalt diplomatic și nu numai asupra regimului de la Ankara pentru a abandona actuala strategie de lucru cu Rusia și că după ce Germania nu a mai rezistat presiunilor SUA și a dat drumul tancurilor grele Leopard 2 acum urmează Turcia.
-
Încă cap mafiot a fost prins de polițiștii din Italia după aproape 20 de ani de la un omor. Făcea pe bucătarul de pizza
Un bărbat din Italia, condamnat pentru omor şi considerat a face parte dintr-una din cele mai puternice organizaţii mafiote din ţară, a fost prins şi arestat după ce a petrecut 16 ani ca fugar. El a fost descoperit după ce a lucrat ca bucătar de pizza, scrie The Guardian.
-
Fermierii din România dau alerta: românii mănâncă cereale modificate genetic, aduse din Ucraina
Un fermier afirmă că din Ucraina au tranzitat România nouă tone de cereale şi mare parte dintre acestea a rămas în ţara noastră. El a menţionat că este un exces de cereale care a dus la scăderea preţului cu 30%, precizând că în aceste condiţii mai mulţi fermieri riscă falimentul.
-
Un milion de dolari găsiți la percheziții în canapeaua fostului ministru adjunct al Apărării din Ucraina
Publicația ucraineană Pravda dezvăluie o înregistrare video de la perchezițiile din luna august a inculpatului în ancheta privind fraudele în achiziții la Ministerul Apărării, fostul ministru adjunct al Apărării Oleksandr Mironiuk, în canapeaua căruia a fost găsit aproape un milion de dolari.
-
Un jurnalist ucrainean care luptă în tranșee desființează propaganda de la Kiev, care prevede o victorie rapidă în fața Moscovei: „Vânzători de povești ieftine"
Societatea ucraineană riscă să devină victima unor promisiuni populiste privind o victorie rapidă și definitivă asupra Rusiei, însă războiul pare a fi „o ploaie îndelungată", o nouă normalitate, una foarte dură, scrie din tranșee Pavlo Kazarin, un cunoscut jurnalist, originar din Crimeea, înrolat în armată în primăvara anului trecut.
-
Fermierii polonezi au blocat punctele de control la granița cu Ucraina din cauza cerealelor modificate genetic care au inundat țara, la fel ca și în România
Fermierii polonezi au blocat punctele de control la granița cu Ucraina, protestând împotriva importului de cereale, potrivit lui Tygodnik Zamojski.
-
Raportul Transparency International indică faptul că pandemia a fost furtuna perfectă pentru corupție în lume
Transparency International a dat publicităţii clasamentul IPC (Indicele de Percepție al Corupției) referitor la anul 2022. Media globală a stagnat la 43 de puncte pentru al 11-lea an consecutiv - indicele variază de la 0, pentru cel mai corupt scenariu, la 100 pentru cel mai integru.
-
Povestea de două milioane de dolari aranjată de șeful Romarm in Pandemie
Exact în ziua în care românii aflau, de la televizor, de la președintele Klaus Iohannis că România intră în stare de urgență din cauza COVID-19, din birourile Ministerului Economiei condus de Virgil Popescu șeful Consiliului de Administrație al Romarm căuta o hală în care să se instaleze echipamente pentru producția de măști.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Casele trebuie să devină „Green": UE ne va obliga să ne renovăm casele. În Italia costul renovării unui apartament potrivit normelor va fi de 100.000 euro
- 2.UE vrea să interzică și gătitul pe motiv de incalzire globală: aragazul din bucătărie poluează mult peste normele acceptate!
- 3.Ilie Şerbănescu si Ion Cristoiu: Războiul NATO vs. Rusia se va purta în România!
- 4.Procesul global "Nurnberg 2" pentru crime împotriva umanității în Pandemie a început la Curtea Superioară de Justiție a Canadei
- 5.Detaliile mai puțin știute ale comorii uriașe a lui Burebista descoperită la Hunedoara într-un sat din Ținutul pădurenilor
- 6.UE îi leagă pe bebeluși de cipuri încă de la naștere motivând că astfel să poată circula ușor prin Europa. Guvernul Ciucă s-a supus necondiționat!
- 7.În România a fost omologată mașina care merge cu apă. Cât km poti merge cu 1L de H2O VIDEO
- 8.Noile contoare ce vor fi obligatorii în UE: opresc automat curentul dacă consumi mai mult!
- 9.Regizorul Nikita Mihalkov adresează Uniunii Europene o scrisoare deschisă în care acuză ipocrizia occidentală în conflictul ruso-ucrainean
- 10.Un profesor de sociologie explică detaliul terifiant din rezultatele recensământului: este înfricoșător pentru destinele țării
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu