Cum alegi o firmă de construcții potrivită?
Postat la: 30.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Pe piață sunt disponibile multe firme de construcții care își oferă serviciile pentru lucrări de finisaje. Cu toate acestea, se întâmplă ca fiabilitatea declarată a companiei să nu fie confirmată în practică. Drept urmare, vei pierde bani și nervi din cauza lipsei de profesionalism a antreprenorilor. Când cauți o echipă bună de construcții, nu o alege pe prima ce îți apare în cale. Respectă recomandările de mai jos, care te vor ajuta să o alegi pe cea mai bună!
Cum cauți o firmă de construcții?
Cel mai bine este să-ți întrebi întâi prietenii. Poate că au folosit ei înșiși serviciile unei astfel de firme și îți vor putea recomanda o echipă de încredere.
De asemenea, companiile de construcții își fac, deseori, reclamă în presă și pe internet. Nu uita că ai posibilitatea de a vedea recenzii scrise de foști clienți, care îți vor ușura, cu siguranță, procesul de decizie. Firmele bune de construcții au un număr de clienți mulțumiți care le oferă astfel de recenzii.
Merită să alegi firme de construcții cu experiență, adică cele care sunt pe piață de mult timp. Acest lucru se traduce prin rapiditatea și acuratețea renovării efectuate. Datorită acestui fapt, lucrările de renovare se vor desfășura conform planului.
Alege o firmă ce îți poate oferi soluții
O firmă de construcții experimentată cunoaște materiale de construcție moderne și soluții interesante. Dacă dorești să ai un serviciu neobișnuit, de exemplu stuc sau travertin (tencuială decorativă ), poți să te interesezi dacă antreprenorul are un certificat care confirmă pregătirea sa în acest domeniu.
Cel mai bine este ca o companie să furnizeze simultan servicii de instalații sanitare, electrice și de finisare, datorită cărora etapele individuale ale renovării sunt mai bine organizate.
Unele mărci de materiale de construcție au contractori recomandați și certificați. Datorită acestui fapt, știi că angajații au fost instruiți corespunzător. Sursa acestor informații poate fi internetul. Poți găsi un antreprenor local acolo.
Poți compara prețurile pentru serviciile oferite trimițând întrebări sau apelând diverse firme de construcții. Poți verifica în acest fel dacă firma selectată nu lucrează la suprapreț.
În final, după ce te-ai hotărât cu privire la firma de construcții la care vei apela, nu uita să semnezi cu aceasta un contract care să cuprindă cât mai detaliat desfășurarea colaborării, dar și informații privind termenul de finalizare a lucrărilor.
DIN ACEEASI CATEGORIE...

ULTIMA ORA
-
Strategia afaceriștilor din IT după ce Ciolacu a decis să le impoziteze profitul: urmează o revoluție a angajărilor
Eforturile marilor companii din IT de a-şi ajusta numărul de angajaţi recrutaţi în timpul pandemiei la volumul de muncă actual a rezultat în concedieri masive în acest sector, care au început de la finalul lui 2022 şi încă au ecou pe piaţa muncii.
-
UE discută adoptarea unei măsuri care prevede monitorizarea conversațiile online ale tuturor: e-mailurile și sms-urile românilor ar putea fi supravegheate
Un subiect care nu a stârnit deloc interes în România este propunerea Comisiei Europene de a monitoriza toate conversațiile online purtate în Uniunea Europeană.
-
Marcel Ciolacu: Rareș Bogdan e un patriot și un român corect
Marcel Ciolacu a vorbit despre Rareș Bogdan, în contextul unor declarații mai dure, sau uneori „pompieristice", făcute de politicianul liberal. Premierul a spus că nu îl consideră un extremist pe Rareș Bogdan, care este „mai slobod la gură", ci, dimpotrivă, îl vede ca un „patriot și un român corect".
-
FC Barcelona, acuzată de dare de mită: Percheziții la sediul Comisiei Tehnice a Arbitrilor
Zi de zi, "afacerea Negreira" alimentează și mai multe controverse în Spania, în urma dezvăluirii că Barcelona a plătit timp de 17 ani un șef al Comisiei Tehnice a Arbitrilor (o sumă totală de 7,5 milioane de euro). Parchetul a adus acuzații de corupție continuă împotriva clubului catalan.
-
Republica autoproclamată Nagorno Karabah îşi anunţă autodizolvarea şi că va înceta să mai existe la 1 ianuarie 2024
Republica autoproclamată Nagorno Karabah şi-a anunţat joi autodizolvarea sa şi a tuturor instituţiilor sale - începând de la 1 ianuarie 2024 -, la o săptămână după o ofensivă-fulger victorioasă a Azerbaidjanului, în urma a 30 de ani de conflict.
-
Corina Crețu îi face mincinoși pe Ciolacu și Boloș: "Nu există pericolul suspendării fondurilor europene!"
Europarlamentarul Corina Creţu a declarat că măsurile fiscale asumate de către Guvern vin în contextul unui deficit bugetar excesiv, dar că nu există pericolul suspendării fondurilor europene faţă de România, aşa cum se vehiculează.
-
Marea majorare salarială, praf în ochii românilor: Cu cât crește, de fapt, salariul minim net de la 1 octombrie
Guvernul adoptă astăzi creșterea salariului minim. Însă banii pe care românii îi vor lua în mână nu sunt tocmai cei anunțați de guvernanți. Astfel, de la 1 octombrie, peste 1 milion și jumătate de români plătiți cu venitul minim ar urma să primească cu 300 de lei în plus lunar, venit brut, sau cu 500 de lei lunar brut, dacă vorbim despre angajații din domeniul construcțiilor.
-
O explozie solară a creat o breșă în câmpul magnetic al Pământului: S-a produs un fenomen spectaculos
O anormalitate remarcabilă în câmpul magnetic al Pământului a provocat recent apariția unor aurore deosebit de spectaculoase în Europa și America de Nord. De obicei, celebrele lumini nordice au o nuanță verzuie, dar în acest caz, aurorele au avut o tonalitate roșie, un fenomen rar întâlnit.
-
De ce să alegem servicii de depozitare pentru bunurile pe care nu le mai folosim
De multe ori spațiul de locuit sau de lucru devine din ce în ce mai prețios, ne confruntăm adesea cu dilema: ce facem cu obiectele pe care nu le mai folosim în mod regulat, dar pe care totuși nu vrem să le abandonăm sau să le aglomerăm în spațiul nostru de zi cu zi?
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.România lui Klaus Schwab: Cele 16 orașe care vor să elimine total carnea, lactatele și mașinile cu combustie
- 2.Lovitura OMS: în noiembrie lista cu „vaccinurile obligatorii pentru a trece granițele" VIDEO
- 3.Profeția a lui Petrache Lupu, făcută la Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului din 1 octombrie 1936, se adeverește chiar sub ochii noștri!
- 4.Masonul Piedone imbratisează tezele globaliste si preceptele lui Klaus Schwab: vrea să facă din Sectorul 5 primul Smart City din România
- 5.Centralele pe gaz, interzise și în România! UE a anunțat de când trebuie înlocuite cu surse de încălzire ecologică
- 6.Reincepe Vacciniada! Un nou ser ARNm împotriva Covid va fi autorizat în Europa pentru varianta Eris
- 7.Europa e la un pas de faliment: "Este un scenariu benign!"
- 8.Tucker Carlson dă un interviu bombă: "Tuturor le este frică... Sistemul nostru se prăbușește în timp real!"
- 9.Datele CDC arată că vaccinurile COVID-19 pot reduce speranța de viață a bărbaților cu 24 de ani
- 10.Finantat de Bill Gates: FDA vrea să înlocuiască pe șest sarea de masă cu un înlocuitori pe baza de chimicale ce pot dauna grav activitatii inimii
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu