Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Exista angajați la Pfizer care nu cred in vaccinul companiei. Ei vor fi concediati de gigantul pharma

Postat la: 09.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Angajaţii companiei Pfizer din SUA trebuie să se vaccineze complet împotriva COVID-19 în săptămânile următoare ori riscă rezilierea contractului. Ceea ce inseamna ca un numar destul de mare de angajati ai companiei nu crede in vaccin.

Această companie farmaceutică a cerut tuturor angajaţilor şi subcontractanţilor săi de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii să se vaccineze cu schema completă împotriva COVID-19 până în 15 noiembrie, potrivit unei note interne din 21 septembrie obţinută vineri de News Channel 3, afiliat CBS. Cerinţa nu se aplică persoanelor cu derogări bazate pe motive religioase sau medicale, potrivit documentului.

Angajaţii care nu se vor conforma cerinţei şi care nu dispun de scutire riscă să fie daţi afară, conform notei semnate de Nicole Shaffer, director principal pentru programele privind sănătatea şi siguranţa la locul de muncă în cadrul Pfizer. Compania - al cărei vaccin de tip ARNm împotriva COVID-19 este considerat etalon în domeniu - cerea anterior angajaţilor nevaccinaţi să se testeze săptămânal, conform presei. Acum, insa, a trecut la masuri de forta, radicale!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE