Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Femeie omorâtă de câini în București. Ieșise la alergat lângă Lacul Morii

Postat la: 21.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie care a ieșit la alergat în zona Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei a fost mușcată de câini sâmbătă, 21 ianuarie. Autoritățile ajunse la fața locului au constatat decesul.

"Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată în comunicatul de presă.

Femeia în vârstă de 43 de ani a mai fost atacată de câini în același loc în aprilie 2022. Atunci a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. Potrivit autorităţilor, în cazul incidentului anterior câinii au ieșit din curţile oamenilor, însă pentru că proprietarii nu aveau acte pentru ei, au fost preluați de primărie.

Ana Oroș lucra ca voluntar, iubea drumețiile montane și era mama unui băiețel

Ana Oroș (43 de ani) a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6, în timp ce era la alergat. Ana Oroș era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București. De asemenea, făcea voluntariat în cadrul Pachamama România.

Era din Baia Mare, dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe un cont de socializare. De asemenea, Ana avea un fiu.

Colegii femeii de la Alpin Club Pro-Mont București au transmis un mesaj pe Facebook, anunțând că au plecat deja către INML la recunoaștere.

"Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceeași câini (se pare).....Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoastere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat cateva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat", a transmis asociația pe Facebook.

Femeia în vârstă de 43 de ani a mai fost atacată de câini în același loc în aprilie 2022. Atunci a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. A fost făcut chiar un apel public pentru donare de sânge. Potrivit autorităţilor, în cazul incidentului anterior câinii au ieșit din curţile oamenilor, însă pentru că proprietarii nu aveau acte pentru ei, aceștia fost preluați de primărie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE