Incident aerian cu un pasager din România pe cursa Wizz Air de Norvegia
Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Un pasager beat mort dintr-un avion care decolase din România spre Norvegia, a încercat să spargă uşa cabinei piloţilor. Un avion al companiei Wizz Air care efectua o cursă din România spre Norvegia a efectuat o aterizare de urgenţă în oraşul suedez Malmo, marţi, după ce un pasager a încercat să spargă uşa de la cabina piloţilor, a anunţat poliţia, citată de Associated Press în pagina electronică.
Császár Péter martor: "Am fost în avion , am facut si un clip video. Unul a înnebunit și o căuta pe fiica-sa , după aia a dat și în stewerdese și a încercat ceva și la ușă. A fost imobilizat de câțiva oameni pe scaunele din față si legat , după aia imediat am aterizat la Malmø. L-au legat acolo pe loc și imediat am decolat. Dupa aia a venit poliția și l-a scos afară . O ora am mai stat că au facut control complet la avion ".
Poliţia a precizat că bărbatul a fost reţinut după aterizarea la Malmo, sub acuzaţia că a încălcat legile privind aviaţia punând în pericol vieţile pasagerilor în timpul zborului. Și cotidianul scandinav Expressen a relatat că bărbatul a fost imobilizat de alţi pasageri aflaţi la bordul avionului companiei Wizz Air, care decolase de la Bucureşti şi se îndrepta spre oraşul norvegian Torp. Poliţia nu vrut să dea mai multe detalii.
Purtătorul de cuvânt al poliţiei suedeze, Stephan Soderholm, a declarat că nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu terorismul. El a adăugat că un al doilea pasager a fost reţinut la Malmo pentru că se afla în stare de ebrietate.
DIN ACEEASI CATEGORIE...

ULTIMA ORA
-
Premieră mondială în lumea medicală: prima operație prin conexiune 5G. totul a fost făcut de la distanță
Prima operație de chirurgie a corneei din lume, gestionată de la distanță prin conexiune 5G, a fost realizată cu succes la Policlinica din Bari. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, suferea de distrofie epitelială sau sindromul Cogan, o patologie care provoacă vedere încețoșată, durere și lăcrimare excesivă.
-
Studiu: Jumătate dintre angajaţii globali vor să vină cel mult o zi pe săptămână la birou. 84% dintre angajatori susțin că utilizează sau plănuiesc să utilizeze inteligența artificială
Salarizarea este principala preocupare pentru 35% dintre angajaţi, în timp jumătate dintre salariaţi nu doresc să vină mai mult de o zi pe săptămână la birou, arată rezultatele unui studiu publicat joi.
- In alte timpuri ar fi fost gratiat: Un condamnat la moarte din SUA care a supraviețuit execuției cu otravă va fi intoxicat cu azot pur
-
Președintele Iranului: Normalizarea relaţiilor dintre Israel şi Arabia Saudită, „o lovitură de pumnal în spatele palestinienilor"
Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a avertizat miercuri seară la New York că o eventuală normalizare a relaţiilor dintre Israel şi Arabia Saudită ar constitui o trădare a cauzei palestiniene.
-
Australia deschide o anchetă privind modul în care a gestionat pandemia de COVID-19
Australia a anunţat joi o anchetă despre felul în care această ţară a gestionat pandemia de COVID-19, vizând mai ales restricţiile drastice de călătorie şi începutul lent al campaniei sale de vaccinare împotriva noului coronavirus.
-
Mii de avioane sunt în pericol: o companie a vândut piese neverificate și cu acte false
Producătorul de motoare cu reacţie CFM International a declarat miercuri că mii de componente pentru motoare de avioane ar fi putut fi vândute cu documente false de către un distribuitor britanic, în timp ce rezultatele unei anchete asupra pieselor certificate fals au ajuns la Înalta Curte din Londra.
-
Arabia Saudită anunță că va cumpăra bomba nucleară
Arabia Saudită se va dota cu arme nucleare, dacă Iranul o va face primul, a declarat miercuri prinţul moştenitor saudit Mohammed Bin Salman (MBS) într-un interviu acordat televiziunii americane Fox News, în care a mai spus că ţara sa se apropie de o normalizare a relaţiilor cu Israelul.
-
Ce este drogul HHC: în România se vinde la liber în mall-uri și pe internet, dar este extrem de periculos
Hexahidrocanabinol (HHC) este un drog care a apărut pe piață în anul 2022 și a devenit extrem de popular în rândul consumatorilor de canabis. Această substanță halucinogenă se vinde lega, la liber, în țigările pentru vapat, asta pentru că producătorii au speculat o lacună legislativă și introduc cantitatea minimă de canabis. Totuși, HHC este un derivat de canabis, care are efecte halucinogene și oferă aceleași senzații.
-
Optimizarea costurilor de încălzire: Trucuri și sfaturi pentru economisirea banilor în sezonul rece
Pe măsură ce temperaturile scad, costurile de încălzire au tendința să crească, aducând cu ele provocări financiare și decizii importante pentru mulți dintre noi.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.România lui Klaus Schwab: Cele 16 orașe care vor să elimine total carnea, lactatele și mașinile cu combustie
- 2.Lovitura OMS: în noiembrie lista cu „vaccinurile obligatorii pentru a trece granițele" VIDEO
- 3.Grădinițele din Germania oferă "camere de masturbare" pentru copii
- 4.Predicția celebrului Carl Sagan, adeverită după 28 de ani. Este înfricoșător: Lumea bântuită de demoni
- 5.Profeția a lui Petrache Lupu, făcută la Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului din 1 octombrie 1936, se adeverește chiar sub ochii noștri!
- 6.Masonul Piedone imbratisează tezele globaliste si preceptele lui Klaus Schwab: vrea să facă din Sectorul 5 primul Smart City din România
- 7.Big Pharma lui Bill Gates ne anunță că urmează un "tsunami ARN mesager" inclusiv pentru bolile de inimă și cancer
- 8.Reincepe Vacciniada! Un nou ser ARNm împotriva Covid va fi autorizat în Europa pentru varianta Eris
- 9.Europa e la un pas de faliment: "Este un scenariu benign!"
- 10.Datele CDC arată că vaccinurile COVID-19 pot reduce speranța de viață a bărbaților cu 24 de ani
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu