Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Jurnalist.ro: Bolnav de cancer, obligat să moară de Covid!

Postat la: 10.05.2020 - 16:25 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ora redactării acestui material, un om moare cu zile în spitalul Colentina din București. De aproape o lună își strigă disperarea, dar nimeni nu îl bagă în seamă. Soarta lui Ion Merchioiu, bolnav de cancer și infectat cu Covid19 nu poate fi decât una singură în condițiile date: va sfârși drept pacientul numărul o mie și ceva, decedat de coronavirus. Un suflet într-o statistică.

De pe 17 aprilie și până în prezent, bolnavul în vârstă de 55 de ani nu a avut niciun simptom de coronavirus. Cu toate astea, statul român insistă ca el să apară în scripte ca bolnav de covid. Boala care îl omoară încet în fiecare zi este alta: cancer la stomac! Pentru așa ceva nu mai primește tratament de aproape o lună de zile. Mărturia domnului Merchioiu este cutremurătoare. La fel și strigătele de disperare ale familiei. Cazuri identice sunt în toată țara. Jurnalist.ro vă prezintă, în exclusivitate o serie de interviuri șocante cu oameni abandonați complet de sistemul medical românesc și care sunt într-un fel condamnați să moară de covid.

În octombrie anul trecut a fost operat de cancer. I-au găsit o tumoare greu de extirpat și l-au sfătuit să meargă la București să o trateze. Focșăneanul a reușit să prindă un loc la oncologie la Fundeni, abia pe 23 martie. S-a agățat disperat de firul de ață oferit de medicul radiolog Mitulescu, știind că de el depinde viața sa. Radioterapia dădea rezultate și speranța i-a revenit în suflet, până pe 16 aprilie. Atunci s-a dat alarma în spital, apărând zvonul că o asistentă a fost depistată cu Covid. Cel puțin asta a aflat el, de la cei care au venit să testeze toți pacienții. În noaptea de 17 spre 18, puțin după ora 1 l-au luat cu izoleta.

Cititi mai departe un articol cutremurator, marturia audio a omului care moare cu zile la Spitalul Colentina. Integral AICI

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE