Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesaj masonic al lui Dacian Ciolos, omul lui George Soros, de Craciun si nu de Nasterea Mântuitorului

Postat la: 25.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Putini sunt masonii care cred cu adevarat in Iisus Cristos si in Dumnezeul Tata. Ei cred in Marele Arhitect al Universului, nu releva Sfanta Treime, ci un spirit universal, un programator al lucrurilor stiute, iar pentru cele nestiute se pretind atotcunoscatori.

Este si motivul pentru care Biserica Ortodoxa Romana - desi cotropita acum de preoti masoni, ca si conducatori masoni - a renegat masoneria, osândind-o in martie 1937, prin Temeiul nr 785/1937, cu o motivatie demna de luat in seama. In 26 noiembrie 2014, dupa 77 de ani, a fost o tentativa a masonilor - considerand ca Patriarhul Daniel e fratele lor - ca BOR sa retraga Temeiul, insa Sfantul Sinod, nepenetrat total de masoni, a decis ca Osânda ramane in vigoare.

Masonii nu vorbesc de Nasterea Mântuitorului, ca sarbatoare religioasa - o celebrarea a zilei de nastere a lui Iisus cel Viu, care traieste, a Inviat si s-a Inaltat la Cer, la Tatal, deci nu e o re-nastere, nu se naste anual, s-a nascut o data, din Fecioara si, mai ales, e viu de-a pururi si e Capul Bisericii, iar Biserica ii e trupul, de aia ortodocsii nu au nevoie de un Papă, de un inlocuitor, asa cum se auto intituleaza Vicarius Fili Dei - ci de Craciun, o sarbatoare pagana, din Cultul Soarelui, care arata ca pe 25 decembrie astrul "re-naste" (dupa solstitiu, la trei zile de la "moarte"), in "semnul Crucii Sudului" (o formatiune de patru stele), suprapunandu-l pe Iisus unui eveniment astronomic, dar, mai ales, astrologic.

Francmasoneria antica, cu radacini egiptene, este cea care il venera pe Horus, cel nascut din fecioara, care a fost botezat, a fost omorat, dupa trei zile a inviat si care s-a nascut la 25 decembrie, in Crucea Sudului (de unde si crucea egipteana). In realitate, Iisus s-a nascut primavara, de Pastele evereiesc si tot de Pasti a fost rastignit, sacrificat precum mielul, si dupa trei zile a inviat. Francmasonii si Biserica Catolica au facut tot posibilul pentru a schimba data nasterii Mântuitorului si a-l suprapune peste legenda lui Horus, pentru a-l duce in zona pagana, a zeitatilor pagane si nu in realitatea de a fi Fiul Omului, Fiul lui Dumnezeu. Caci Horus, fata de Iisus are o mica problema, chiar daca a inviat dupa trei zile. Nu s-a Inaltat, nu a fost luat la Cer de Dumnezeu tatal si nu este Viu (ca realitate absoluta). Horus reprezinta o zeitate-alien, asa cum ne prezinta Hollywoodul masonic in ennumarate excemple cinematografice.

Revenim, insa, la mesajul lui Dacian Ciolos, omul lui George Soros, cu un guvern format din activistii lui Soros, marele francmason, exponent de marca al Ocultei Mondiale, magnat global, intre cei care doresc un Guvern Mondial, o religie mondiala, alta decat cea crestina. Iata ce ne ureaza Ciolos pe pagina sa de Facebook: "CRĂCIUN FERICIT alături de cei dragi! În pace, liniște și bucurie, cu credința că RE-NAȘTEREA e întotdeauna oportunitatea unui nou început. Care pentru a fi mai bun, depinde doar de noi. Cu respect!" Asadar, renasterea - cea solara - pagana, Craciun, carevasazica, nu Nasterea Domnului, Nasterea Mântuitorului, sau Nasterea lui Iisus. Probabil ca, daca Dacian Ciolos ar fi scris "Iisus" i se ofilea mâna, iar daca ar fi pronuntat Numele Domnului i s-ar fi strepezit gura. Asta ca sa intelegem inca o data cine conduce România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE