Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anticoncepţionale şi tripleţi

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O veste bună pentru toate familiile de pe mapamond care vor să aibă mai mulţi copii, vine de la noi, din România. Mai precis de la Drobeta Turnu Severin. Nu, nu vă gândiţi că a decoperit cineva o metodă veche, experimentată de romani pe când treceu podul. Acel pod pe care Apolodor l-a construit peste Dunăre acum două mii de ani mai repede decât se repară azi cel de la Giurgiu-Ruse.

Metoda este nouă, se bazează pe descoperiri contemporane ale medicinei moderne şi este, după cum afirmă cel care a descoperit-o întâmplător, infailibilă. Deci, dacă cineva vrea mai mulţi copii, femeia nu mai trebuie să se chinuie de mai multe ori cu naşterile. Ci doar o singură dată. Şi naşte, la sigur, tripleţi. Iată povstea acestei descopriri, care, fiind foarte nouă, încă nu a fost omologată.

O familie din, aşa cum am spus, Drobeta Turnu Severin, nu avea altă ocupaţie decât să toarne la copii. Zece la număr. În timpul liber, se mai ocupau şi cu băutura, dar de bază era totuşi făcutul copiilor. Pe când aveau doar şapte ţânci, trei în bătătură, dacă bătătură se poate numi o bucată de teren înţelenit, pe care este ridicat un bordei ca acelea în care locuiau răsculaţii de la 1907, alţi patru fiind daţi de suflet pe când erau mici şi de a căror soartă părinţii nu mai ştiu nimic de ani de zile, cineva de la primărie i-a trimis la un planning familial. Unde să deprindă cum să evite a mai face copii pe bandă rulantă, pe principiul: „anul şi cârlanul".

S-au dus amândoi, şi sotul, şi soţia. Au stat şi au ascultat cuminţi tot ce i-au învăţat cei de acolo. La plecare le-au dat şi nişte pastile. Cei doi au luat cutia frumos colorată iar bărbatul, prevăzător, a întrebat dacă pot fi luate şi cu băutură. Dacă nu cumva cauzează organismului diluate în alcool. Răspunsul l-a mulţumit foarte. Pastilele, anticoncepţionale numite ele, puteau fi luate chiar dacă utilizatorul era băut. Apoi au plecat amândoi acasă.

În fiecare seară, bărbatul lua conştiincios câte o pastilă de anticoncepţionale, cu câte două-trei sticle de bere. Bere din care mai ciugulea şi nevasta. Rezultatul aecstei contracepţii inedite: trei fetiţe gemene, pe care mama lor le-a abandonat în maternitate, declarând senină că nu are cu ce să le crească. Iar bărbatul a decretat cu înţelepciune: „Au ieşit trei, poate penrtru că le-am luat cu băutură". Aşadar, România! Ţara noastră în care anticoncepţionalelel le iau bărbaţii. Dar neapărat cu bere, că altfel nu au efect.

Sorin Ovidiu Balan

 

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE