Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Becalizarea binemeritată a Crinului

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali şi-a făcut un obicei ca în preajma sărbătorilor de iarnă să devină vedeta televiziunilor, promovând limbajul de maidan, debitând aberații incredibile, dar şi aruncând totodată cu noroi în politicienii cărora în urmă cu ceva ani le pupa mâna. Anul acesta a intrat în gura lui Gigi Becali fostul preşedinte Traian Băsescu, dar, cel mai şifonat de inepţiile acestuia a ieşit Crin Antonescu.

Latifundiarul din Pipera l-a criticat pe Crin Antonescu pentru faptul că a lăsat şefia PNL pe mâna cui nu trebuia. "Din punctul meu de vedere, Crin Antonescu pe care l-am iubit, care mi-a fost amic şi prieten, a fost cel mai mare trădător. Cel mai mare laș că ne-a lăsat pe mâna cui ne-a lăsat. (...) Eu, toată viaţa mea am să iubesc adevărul şi adevărul e acesta şi să rămână clar pentru toată lumea că n-am de ce să ascund nimic", a declarat Gigi Becali. Totodată, finanţatorul echipei Steaua a atacat-o şi pe Alina Gorghiu, copreşedinte PNL.

"Spre exemplu această doamnă Gorghiu (...) nici n-o băgăm în seamă eu. Stătea la Comisia Juridică în dreapta mea, nici nu mă interesa. Nu avea niciun pic de valoare. Mă intrigă totuşi şi mânia pe care o am ca se întâmplă în ţara mea că oameni fără valoare să fie preşedinţi de partid", a adăugat Gigi Becali. Dar, latifundiarul din Pipera n-ar fi ajuns o vedetă TV, dacă nu ar fi fost încurajat şi promovat de către clasa politică românească. El s-a căţărat în politica românească prin limbajul de mahala şi aroganţa ciocoiului parvenit, dar mai grav este că Becali a transferat mahalagismul din România în Parlamentul European. Dar, Crin Antonescu a fost cel care l-a relansat în politica românească pe Gigi Becali ca urmare a unei conjucturi dea dreptul incredibile pe care apropiaţii fostului lider PNL o ştiu destul de bine. Camil Petrescu spunea că „dacă n-ar fi proștii, deştepţii ar muri de foame", iar acest lucru l-a ştiut şi cultivat cel mai bine Crin Antonescu cât timp a fost preşedintele PNL.

Din jobenul lui de mare lider liberal au ieşit în faţă o serie de politicieni garantaţi şi susţinuţi de Crin Antonescu care, ulterior, şi-au continuat cariera la beciul domnesc ori sunt în drum către beciul domnesc sau au migrat către alte partide. Astfel, Crin a adus la butoanele politicii româneşti un Relu Fenechiu, Cristian David sau Gigi Becali care au ajuns la beciul domnesc, dar şi pe Radu Stroe sau Daniel Chiţoiu care deja au părăsit barca liberală. Însă, puţină lume ştie cum l-a adus Crin Antonescu pe Gigi Becali la PNL.Cum? Foarte simplu. Pentru datorie făcută într-o noapte la un pahar de vorbă de Crin către Becali, iar, la câteva zile zile, latifundiarul a renunţat la datorie ca să fie pus pe lista PNL pentru fotoliu de deputat de Bucureşti la alegerile parlamentare din 2012.

Astfel, Gigi Becali a renunţat la fotoliul de europarlamentar şi a obţinut un loc de deputat PNL în Sectorul 6. Acum, Gigi Becali a uitat de „luna de miere" liberală oferită în anii trecuţi de Crin Antonescu, şi, din senin, a început să facă ceea ce ştie el cel mai bine, adică să bălăcărească. Aşa că, acum, Crin Antonescu culege ce a semănat, dar în bălăcărelile latifundiarului de la Pipera a intrat şi liderul liberal Alina Gorghiu, ceea ce face destul de multe valuri mari în deja agitata barcă a PNL. În spatele becalizării liberalilor rămân vorbele lui Traian Demetrescu: „Când văd prostii locuind în cele mai strălucitoare palate, înţeleg de ce Diogene locuia într-un butoi."

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE