Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariu halucinant lansat de românii veniţi în ţară de sărbători

Postat la: 05.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printre românii care lucrează în străinătate, întorşi acasă de sărbători, circulă tot mai pregnant convingerea că marile puteri occidentale nu sunt deloc străine de valul atentatelor ce au loc pe bătrânul continent. Iar opinia este împărtăşită şi de către mulţi francezi, italieni, spanioli şi chiar nemţi obişnuiţi, care cred că scenariul face parte dintr-un plan malefic bine pus la punct, ce priveşte accelerarea transformării bătrânului continent în Statele Unite ale Europei.

La o primă impresie, UE s-ar clătina din temelii, iar spaţiul Schengen ar fi devenit desuet, după atentatele ce-au avut loc în ultima vreme, pe fondul valului de emigranţi care au penetrat ţările dezvoltate ale Europei. În realitate, lucrurile n-ar sta tocmai aşa, deoarece atrocităţile au fost comise în special de cetăţeni născuţi europeni, adepţi ai Islamismului, iar nu de terorişti strecuraţi printre refugiaţi.

Vestitul Nostradamus a prezis că, la un moment dat, un prinţ arab - supranumit Prinţul albastru - va invada Europa în fruntea unei armate covârşitoare. Ulterior, previziunea a fost uşor modificată, în sensul că tot mai mulţi musulmanii au obţinut cetăţenie europeană, integrându-se în această comunitate, ca la un moment bine ales să contribuie la distrugerea din interior a lumii civilizate şi a cruciaţilor. Şi astfel, Jihadul n-ar mai fi un război sfânt de islamizare a întregului glob pământesc, ci cu predilecţie o confruntare neconvenţională pentru îngenuncherea Europei. Ceea ce reclamă, nu-i aşa, unirea eforturilor statelor UE într-o alianţă imbatabilă. Mai întâi, pentru tatonarea terenului, se va pune la cale o poliţie de frontieră comunitară, apoi un parchet european, care să înlocuiască ineficientul Oficiu European de Luptă Antifraudă şi-aşa mai departe.

Ideea care prinde din ce în ce mai mult contur i-ar aparţine, bineînţeles, cancelarului Angela Mekel, la înţelegere cu Vladimir Putin. Şi dacă ne gândim că cucoana a fost mult mai îngrijorată de est-europenii care au venit în UE ca să muncească, decât de refugiaţii sosiţi abuziv şi cu mâna-ntinsă (în număr de peste un milion doar în anul 2015), ipoteza pare verosimilă. Fiindcă Merkel are nevoie de emigranţi pentru a ajunge la cârma Europei, oferind Marii Britanii o oarecare independenţă, ca să nu-i supere pe americani, iar Rusiei garantându-i sfera de influenţă care i-a mai rămas, inclusiv Ucraina.

Orice s-ar întâmpla anul acesta şi în anii următori, un lucru este cât se poate de clar: Europa nu mai este ce-a fost, iar ţările ieşite din comunism încep să devină tot mai îndrăzneţe, dezvoltându-se rapid, dorind o egalitate reală în cadrul UE şi asigurând o piaţă de desfacere extrem de importantă pentru bătrânul continent. Deci, cancelarul are a se teme mai degrabă de aceste state, decât de nişte arabi desculţi şi puţini la număr, care ar putea fi anihilaţi definitiv într-o lună de zile, dacă s-ar dori.

Dan Coste

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE