Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un CIP şi un CIP-CIRIP pentru domnul Gheorghe Funar

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sunt îngrozit şi nu-mi revin. Mi-am pus gratii la ferestre şi am făcut provizii de apă şi de conserve. Nimănui din familie nu-i mai dau voie să iasă din casă. Ne-am baricadat în apartament ca într-o cetate, deşi, judecând mai adânc, nu prea cred că ne vor folosi foarte tare aceste măsuri de securitate care au îngrozit la rândul lor şi pe vecini.

Panica mea şi pregătirea pentru rezistenţă, are drept rădăcină înţelegerea de către mine în esenţa ei, prin intermediul explicaţiilor fostului primar al Clujului, domnul Gheorghe Funar, a celei mai mari crize cu care se confruntă Europa de la ultimul război încoace. Criza imigranţilor. Şi nu m-am îngrozit la gândul că patria mea va fi invadată de terorişti mascaţi în femei, acoperiţi de „haik"-uril, ori „burka", de „higiab", „nicab", de „gelaba", „ ciador", „dupata" sau „kimar", în funcţie de ţara unde sunt amplasate tabere de antrenament din care provin, sau de cât de mari au fost subvenţiile pentru organizaţiile teroriste din care fac parte.

Sunt convins că în liniştea care îndeamnă la chibzuinţă a corturilor amplasate de autorităţile române la graniţa cu Serbia, constatând că suntem un popor paşnic şi primitor, care nu am otrăvit fântânile şi nu am incendiat holdele în calea lor, ba chiar avem de gând să le şi contruim o mare moschee, teroriştii vor lepăda gândurile rele, alături de centurile cu explozibil cu care au venit încinşi pe sub hainele de bal mascat. Faptul că nu suntem în pericol de a fi terorizaţi de terorişti, puteam să o pricep şi eu cu mintea mea, fără ajutorul cuiva. Domnul Gheorghe Funar însă, merge mai departe, la esenţă şi explică ce se află de fapt în spatele crizei imigranţilor.

Asta, practic, m-a îngrpzit pe mine. Şi de la mine s-au contaminat şi vecinii. I-auziţi ce spune fostul edil al Clujului cu mintea lui: „Toată treaba cu invazia refugiaţilor este o înscenare prost regizată, prost jucată. Ea vizează şi urmăreşte ca finalitate obligarea tuturor cetăţenilor din UE să devină animale cărora în mod obligatoriu să li se introducă în organism un cip prin care să fie controlaţi total, ascultaţi, dirijaţi, inclusiv să li se provoace boli şi să plece de pe lumea asta. Deci, prin intermediul cipului să li se provoace atac cerebral sau infarct".

Aşa că m-am baricadat degeaba, iar pe provizii am dat banii de pomană. Nu-mi foloseşte la nimic. Cum mă pot apăra de infarctul sau atacul cerebral comandat prin CIP, nişte amărâte de gratii la ferestre? Sincer, sunt de partea domnului Funar. Cu siguranţă, există oameni cărora trebuie, este obligazoriu aş zice, să li se monteze strâns un CIP. Asta pentru a fi monitorizaţi să nu fugă din curtea spitalului, că a venit toamna şi s-a făcut tulburelul, ceea ce scade serios vigilenţa paznicilor, iar diferenţele de temperatură de la zi la noapte pot provoca fisuri în gard. Şi pe acolo pot ieşi pacienţii, cu câte un ciocan şi un cui în mână, să scoată din capul trecătorilor paşnici CIP-ul implantat de manipulatori, ca să-i scape de infarct şi atac cerebral.

Sorin Ovidiu Bălan

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE