Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












1.800 de euro pentru agenţi de supraveghere la Parlamentul European

Postat la: 09.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Parlamentul European a scos la concurs 300 de posturi de agent contractual în domeniul supravegherii și prevenirii pentru sediile din Luxemburg, Bruxelles și Strasbourg.

Salariul iniţial de bază este peste 1800 de euro lunar, iar candidaţii trebuie să cunoască una dintre limbile engleză, franceză sau germană, depunerea candidaturilor putând fi făcută până la 3 septembrie. Înscrierile pot fi făcute accesând AICI.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie cetăţeni într-unul dintre statele membre ale UE şi să beneficieze de toate drepturile cetăţeneşti; să fi absolvit cu succes învățământul obligatoriu, atestat prin diplomă sau certificat; să își fi îndeplinit toate obligațiile care le revin în temeiul legislației naționale privind serviciul militar; să aibă experienţă de minimum doi ani în domeniul prevenirii, securității publice sau private, supravegherii, pazei, primirii sau protecției personalităților; să cunoască la nivel C1 (Nivelul Autonom: pentru o folosire regulată în contexte de dificultate rezonabilă, potrivit Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi) una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene (limba 1 - limba principală) și la nivel B2 (satisfăcător) germana, engleza sau franceza (limba 2).

Și, evident, cele două limbi trebuie să fie diferite! Principalele atribuţii ale postului sunt legate de supravegherea, prevenirea și protecția persoanelor și a bunurilor din clădirile Parlamentului European, filtrarea și controlarea accesului persoanelor și bunurilor, cu ajutorul unor scanere și a unor dispozitive de detecție; gestionarea rapidă și eficace a situațiilor punctuale; asigurarea rondurilor de supraveghere în clădirile instituției; asigurarea controlului de securitate al trimiterilor poștale, coletelor și bunurilor livrate; intervenții în caz de alertă și de alarmă de incendiu - conform procedurilor stabilite de serviciile competente, și aplicarea instrucțiunilor de bază în materie de prevenire și combatere a incendiilor; acordarea primului ajutor, indiferent de persoana în cauză; îndeplinirea sarcinilor administrative.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE