Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












13 polițiști din Gorj implicați în furt de cărbune

Postat la: 03.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au avut loc descinderi în locuința a 13 polițiști de la Poliţia Rovinari şi de la Poliţia Turceni, aceștia fiind acuzaţi că ar fi primit mită pentru a proteja zece persoane care au sustras cantităţi mari de cărbune din instalaţiile de transport ale Complexului Energetic Oltenia.

Cantitățile de cărbune extrase din instalațiile de transport ale Complexului Energetic Oltenia erau ulterior vândute în Dolj, Gorj şi Mehedinţi. Perchezițiile au avut loc, în această dimineață, atât la locuințele polițiștilor din Rovinari și Turceni, cât și la centrele de Poliție.

La descinderi participă peste o sută de ofiţeri sprijiniţi de jandarmi, aceștia urmând să pună în executare 28 de mandate de aducere emise de Tribunalul Bucureşti, conform inspectoratului de Poliție Gorj. Zece dintre suspecţi sunt cercetaţi pentru furt calificat, cinci, pentru dare de mită, şi 13, adică poliţiştii, pentru luare de mită, conform Realitatea.net.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE