Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












600 de calatori cu "Nasul" au fost prinsi de Politia Transporturi

Postat la: 18.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR DE LA TRANSPORTURI. Poliţia Română acţionează permanent pentru siguranţa transporturilor feroviare şi combaterea călătoriilor frauduloase. Pe parcursul a două zile, au fost aplicate peste 180 de sancţiuni contravenţionale, au fost depistaţi peste 600 de călători frauduloşi şi au fost constatate patru infracţiuni.

În perioada 13 - 14 august a.c., sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat pe trenurile de călători care circulă pe magistralele de cale ferată şi pe liniile adiacente de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Braşov, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa.

Având în vedere faptul că în sezonul estival mulţi călători aleg să circule cu trenul, s-au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea călătoriilor frauduloase, precum şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice . Astfel, 482 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi au fost prezenţi pe trenurile de călători şi în zonele staţiilor, respectiv a triajelor de cale ferată.

În urma verificărilor efectuate, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26.910 lei şi au constatat 4 infracţiuni de natură economică şi judiciară. De asemenea, au fost identificaţi 612 călători care circulau fraudulos, cărora personalul specializat le-a aplicat taxe şi suprataxe în valoare de 5.813 lei. Poliţia Română continuă acţiunile în trenuri, în staţiile şi triajele CFR, pentru siguranţa celor care călătoresc cu trenul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE