Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












65.000 USD pe noapte la Geneva, cea mai scumpă cameră de hotel din lume

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CNN Travel a realizat un top al celor mai scumpe camere de hotel din lume. Decoraţiunile din aur şi fildeş, valeţii personali, mini-cascadele şi aşternuturile ţesute cu fire de platină sunt doar cateva dintre bonusurile care justifică preţurile exorbitante ale acestor veritabile oaze de lux.

Hotelul InterContinental din Hong Kong e unul dintre cele mai luxoase din Asia. Apartamentul The Presidential Suite, cel mai scump oferit spre închiriere, le oferă turiştilor o experienţă panoramică IMAX, are vedere spre una dintre cele mai frumoase zone din oraş (Victoria Harbour/Hong Kong Island), piscină privată, jacuzzi şi sală de gimnastică. Pe lângă asta, celor care închiriază acest apartament li se oferă drept cadou şi o plimbare gratuită cu un Phantom VI Rolls Royce, Bentley sau cu o limuzină Mercedes. T

he Presidential Suite poate fi închiriat cu 14.000 de dolari / noapte. În ciuda opulenţei, acest apartament ocupă, însă, doar ultimul loc în topul celor mai scumpe camere de hotel din lume, realizat de CNN Travel. Pe primul loc se află Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva, care costă 65.000 de dolari pe noapte. Acesta are 12 camere şi vedere panoramică spre Mont Blanc şi Lacul Geneva. Uşile şi ferestrele sunt construite din materiale anti-glonţ, iar legătura între etaje nu e făcută de scări, ci de un lift, care e, în sine, o mică bijuterie de design interior.

Apartamentul mai are pian, sală de biliard, bibliotecă şi un centru privat de fitness. The Presidential Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India se situează pe locul al doilea, cu 45.000 de dolari pe noapte. Are muzeu privat şi e unul dintre cele mai mari apartamente din Asia. Dispune de patru etaje, iar mobilierul şi decoraţiunile interioare sunt realizate din aur şi fildeş. Pe lângă acestea, acest apartament mai are terasă şi o piscină cu vedere spre cea mai frumoasă zonă din Jaipur.

Pe locul al treilea se află Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York - 41.836 de dolari pe noapte. Apartamentul vine la pachet cu o vedere panoramică a Manhattan-ului, 9 camere, aşternuturi ţesute cu fire de aur şi platină, o grădină interioară, candelabru, valeţi personali, antrenor de fitness, terapeut şi şofer personal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE