Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












700.000 de euro, găsiţi în maşina lui Vasile Blaga

Postat la: 22.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vasile Blaga a fost luni la DNA și a declarat ziariștilor că a fost întrebat în legătură cu accidentul în care a fost implicată mașina sa, condusă de chestorul Liviu Popa, șeful Poliției Bihor. Însă a "uitat" să ne spună că în mașină se aflau 700.000 de euro.

Chestorul Liviu Popa, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, suspect în dosarul de corupție deschis de procurorii DNA Oradea, și-a înaintat demisia din funcție. Surse din anchetă spun că în maşina lui Blaga erau 700.000 de euro, în momentul în care Liviu Popa a făcut accident cu autoturismul. IGPR a confirmat, joi dimineaţă, că a primit o cerere din partea chestorului Liviu Popa, privind încetarea raporturilor de serviciu. Documentul a fost înaintat conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

Chestorul Liviu Popa a fost numit la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor în anul 2005, funcție la care a renunțat în 2009 pentru a prelua conducerea Direcției Generale Anticorupţie, iar apoi, în 2010, conducerea Poliţiei Române. Din 15 mai 2012 ofițerul a revenit la cârma Poliției Bihor, pe care a condus-o până acum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE