Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A fost bătut intr-o emisiune TV pentru ca a lăudat România

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In timpul unei emisiuni de la postul TVC, unul dintre cele mai importante din Rusia, jurnalistul polonez Tomasz Maciejczuk a fost lovit cu pumnul in fata in timpul show-ului „Votul corect", in care subiectul discutiei era salariile mici. Maciejzuk a afirmat ca, din acest punct de vedere, tarile est-europene stau mult mai bine decat Rusia. Unul dintre exemplele date de jurnalistul polonez a fost chiar cel al Romaniei.

"Daca vorbim despre bani, as vrea sa felicit Romania pentru victoria sa. Si stiti de ce? Pentru ca la ora actuala, salariul mediu in Romania e mai mare decat in Rusia. Si e mai mare si in Letonia", a spus Maciejczuk. Intrebat despre situatia actuala din Ucraina, Maciejczuk a replicat: "Ucrainenii vor sa duca o viata normala, nu sa traiasca in rahat, ca voi". Moderatorul emisiunii, Roman Babaian, l-a lovit peste fata cu hartiile pe care le avea in mana. "Voi sunteti cei care traiti in rahat", i-a strigat el lui Maciejczuk.

Au urmat apoi scene incredibile, in care Babaian si restul invitatilor au incercat sa-l scoata din platou pe jurnalist. Acesta a refuzat, sustinand ca afirmatiile sale nu sunt mai scandaloase decat cele pe care rusii le fac despre polonezi sau locuitorii tarilor baltice. Aproape instantaneu, un alt invitat, Ihor Markov, i-a dat un pumn in fata lui Maciejczuk. Markov este un fost parlamentar ucrainean pro-rus, dat in urmarire in prezent de autoritatile de la Kiev pentru ca ar fi batut in 2007, la Odessa, cativa protestari care se opuneau inaltarii unui monument al imparatesei Ecaterina cea Mare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE