Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A fost găsită a doua cutie neagră a avionului EgyptAir

Postat la: 18.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A doua cutie neagră a avionului EgyptAir care s-a prăbușit luna trecută în Marea Mediterană a fost recuperată vineri (17 iunie), potrivit comisiei de anchetă egipteană. La bordul avionului prăbușit în Marea Mediterană se aflau 66 de pasageri.

Anchetatorii au precizat că cea de-a doua cutie neagră conține înregistrările datelor de zbor, în timp ce prima cutie neagră, recuperată cu doar o zi înainte, conținea conversațiile piloților zborului 804.

Comisia de anchetă egipteană a publicat un comunicat vineri (17 iunie) în care afirma că nava de căutare John Lethbridge a reușit să recupereze înregistratorul de date în mai multe etape, iar unitatea de memorie a dispozitivului a fost „extrasă cu succes", scrie Mediafax.

Avionul Airbus A320 al companiei EgyptAir care zbura din Paris (Franţa) spre Cairo (Egipt), efectuând cursa MS804, s-a prăbuşit pe 19 mai în Marea Mediterană, în largul insulei elene Karpathos. La bord se aflau 66 de pasageri. Nu este exclusă teoria unui atac terorist, însă anchetatorii iau în calcul și o eroare umană sau una de ordin tehnic. Datele recuperate de la bordul avionului au arătat că detectoarele de fum din zona toaletei au semnalat probleme cu câteva minute înainte de prăbușire.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE